Rekorder: Amerikanac (9) pljesnuo više od 1000 puta u minuti

YouTube/screenshot, canva
Ovaj devetogodišnjak pljensuo preko tisuću puta u minuti.
Vidi originalni članak

Ovaj devetogodišnjak totalno je rasturio u pljeskanju i oborio Guinnessov rekord. Seven Wade (9) iz Floride prije nekoliko je dana oborio Guinnessov rekord u pljeskanju - u samo jednoj minuti pljesnuo je preko tisuću puta.

Točnije 1080 puta. 

Sevenu je inspiracija bio bivši osvajač Guinessovog rekorda u pljeskanju Eli Bishop, a pokupio je čak i njegovu tehniku pljeskanja. 

- Seven je doista zagrizao i htio srušit rekord u pljeskanju. Svaki dan je trenirao, te imao razne intervale pljeskanja po 20 sekundi - rekao je Sevenov otac Chikako Wade. 

Doista impresivno! Vidjet ćemo tko će sljedeći oboriti Seveon rekord pljeskanja u jednoj minuti, a do tad pročitaj koji su drugi najluđi oboreni Guinnessovi rekordi. 

A kako bismo vam pokazali koliko smo zahvalni našim JoomBoos vojnicima, u nedjelju u 11 sati na JoomBoosovom YouTube kanalu pripremili smo vam pravu poslasticu. Sve ono što niste znali o JoomBoosu i o omiljenim youtuberima moći ćete pogledati u najbrutalnijem dokumentarcu ikada koji je napravio legendarni Robert Knjaz.

 

Posjeti joomboos.24sata.hr