Selena ne može preboljeti Justina Biebera

Pixsell
Samo zato što se zabavlja i tulumari s prijateljicama, ne znači da je preboljela Justina, govore njezini prijatelji. Dodaje da je Biebera dugo smatrala najboljim prijateljem
Vidi originalni članak

Iako se prema fotografijama koje objavljuje na Instagramu, čini kako se sasvim dobro nosi s prekidom veze s Justinom Bieberom (20), situacija je ipak malo drugačija. 

Kako tvrde izvori bliski pjevačici, Selena Gomez (22) prolazi kroz jedno od najtežih razdoblja u životu. Naime, pjevačica je Biebera smatrala i najboljim prijateljem. 

- Čini sve kako bi ostala pozitivna i sretna, ali njezino je srce slomljeno - tvrdi izvor. Selena je Novu godinu dočekala s prijateljicama u Dubaiju. 

- Samo zato što se zabavlja i tulumari s prijateljicama, ne znači da je preboljela Justina. Jako joj je teško - tvrdi izvor. Dodaje da ga je dugo smatrala najboljim prijateljem. 

- Svaki dan su razgovarali i izmjenjivali savjete. Sve je izgubila. Bili su jako povezani. No ona se trudi krenuti dalje jer zna da on nije dobar za nju - zaključuje izvor. Par je u vezi bio tri godine.  

Posjeti joomboos.24sata.hr