Prvi 7 pregleda 10. siječnja 2015.

Selena ne može preboljeti Justina Biebera

Selena Gomez
Pixsell

Samo zato što se zabavlja i tulumari s prijateljicama, ne znači da je preboljela Justina, govore njezini prijatelji. Dodaje da je Biebera dugo smatrala najboljim prijateljem

Iako se prema fotografijama koje objavljuje na Instagramu, čini kako se sasvim dobro nosi s prekidom veze s Justinom Bieberom (20), situacija je ipak malo drugačija. 

Kako tvrde izvori bliski pjevačici, Selena Gomez (22) prolazi kroz jedno od najtežih razdoblja u životu. Naime, pjevačica je Biebera smatrala i najboljim prijateljem. 

- Čini sve kako bi ostala pozitivna i sretna, ali njezino je srce slomljeno - tvrdi izvor. Selena je Novu godinu dočekala s prijateljicama u Dubaiju. 

- Samo zato što se zabavlja i tulumari s prijateljicama, ne znači da je preboljela Justina. Jako joj je teško - tvrdi izvor. Dodaje da ga je dugo smatrala najboljim prijateljem. 

- Svaki dan su razgovarali i izmjenjivali savjete. Sve je izgubila. Bili su jako povezani. No ona se trudi krenuti dalje jer zna da on nije dobar za nju - zaključuje izvor. Par je u vezi bio tri godine.  

Tvoja reakcija?