Shrvana pjevačica podijelila tužnu vijest o gubitnu djeteta

jessiej/Instagram
Iako britanska pjevačica Jessie J nije obavijestila svoje fanove da je trudna, na svojim je Instagramu podijelila vijest o tome da je nakon trećeg pregleda saznala da je izgubila bebu...
Vidi originalni članak

Britanska pjevačica Jessie J na svom je Instagram profilu podijelila tužnu vijest o tome da je pretrpjela spontani pobačaj i da je, na trećem pregledu, saznala da srce njezine bebe više ne kuca, piše Her. Iako Jessie na svojim društvenim mrežama nije prije toga objavila da je trudna, ipak je sa svojim pratiteljima podijelila ovu tužnu vijest i rekla da nije sigurna kako se točno sada osjeća...

"Jučer ujutro sam se smijala s prijateljicom i govorila 'kako ću odraditi sutrašnji koncert u Los Angelesu bez da cijeloj publici kažem da sam trudna?' A već jučer popodne sam strepila od tog koncerta i toga da ću se slomiti pred svima", napisala je Jessie. Iako je rekla kako nema kontrole nad svojim emocijama i da će možda kasnije požaliti što je sve ovo objavila tako javno, inzistirala je da odradi taj koncert jer zna da će joj pjevanje pomoći umanjiti bol. 

"Imala sam samo dva nastupa u dvije godine i moja duša to treba. Danas čak i više. Počela sam pjevati kada sam bila mala kako bih ispunila svoju dušu i osjećala radost. To se nikada nije promijenilo, stoga cijelu ovu situaciju moram procesuirati na svoj način", dodala je shrvana pjevačica.

Iako je rekla kako ju je tuga u potpunosti preplavila, svojim je fanovima poručila da će biti u redu te da se osjeća povezano s milijunima žena u svijetu koje su doživjele isto što i ona.

Posjeti joomboos.24sata.hr