Simon Leviev u intervjuu tvrdi kako on nije 'Tinder Swindler'

Instagram
Najpoznatiji varalica s Tindera, Simon Leviev, tvrdi kako on, ustvari, nije 'Tinder Swindler' i da su sve optužbe na njegov račun lažne
Vidi originalni članak

Netflixov dokumentarac 'Tinder Swindler' još uvijek je goruća tema diljem svijeta, a sada se u vezi njega oglasio i Simon Leviev koji tvrdi kako on nije 'Tinder Swindler' i da su optužbe na njegov račun lažne, piše Her. Naime, Simon je, za Inside Edition, dao prvi intervju nakon izlaska dokumentarca u kojemu se brani od optužbi koje tvrde da je prevarant koji je, kroz dating aplikacije, oštetio mnoge žene za milijune dolara. 

"Bio sam samo samac koji je, na Tinderu, želio upoznati nekoliko djevojaka. Ja nisam Tinder Swindler", rekao je Leviev. Simonu se u intervjuu pridružila i njegova sadašnja djevojka Kate Konlin koja je sve navode iz dokumentarca proglasila apsurdnima te je čak pokazala određenu dokumentaciju kako bi dokazala njegovu nevinost.

"Ako sam prevarant, zašto bih glumio na Netflixu? Onda su me trebali uhititi dok smo još snimali", rekao je Leviev.

"Zaista je pravo vrijeme da dame počnu govoriti istinu. Ako im ne možeš dati cijeli svoj svijet, tvoj će pretvoriti u pakao", dodao je. 

Podsjećamo, Shimon Hayut promijenio je svoje ime u Simon Leviev kako bi se na Tinderu predstavljao kao sin takozvanog kralja dijamanata Leva Levieva te na taj način privukao djevojke. No, naposljetku ih je prevario za milijune dolara.

Jedna njegova žrtva, Cecilie Fjellhøy tvrdi kako je Leviev od nje 'izvukao' 185 tisuća funti i to dok je bila na liječenju na psihijatriji. Jezivo...

JESI LI TI NOVA TIKTOK ZVIJEZDA? PRIJAVI SE! #zapaliinternet

Posjeti joomboos.24sata.hr