Sin Cristiana Ronalda ima avion i vozi jet-ski bez dozvole

U novoj epizodi JoomBoosova serijala 'Svenznalica' youtuber Sven Kranželić Svenky istražio je kako žive djeca poznatih nogometaša koji se ove godine natječu na Euru. Mnogi od njih imaju avione, bazene, Jet-ski...
Vidi originalni članak

 U tijeku je Europsko prvenstvo u nogometu pa je Sven obradio uvijek aktualnu temu, život djece poznatih nogometnih zvijezda.

Klinci Cristiana Ronalda, Lea Messija, Gerarda Piquéa i mnogih drugih imaju privatne avione, voze jet-ski bez položene dozvole, kupaju se u unutarnjim i vanjskim bazenima u vlastitoj kući i žive u luksuzu koji većina ljudi ne poznaje.

POGLEDAJTE VIDEO:

"Cristiano Ronaldo jedan je od najbogatijih nogometaša trenutno, a njegovo četvero djece, CR Junior, Alana Martina, Eva Maria i Mateo žive kao kraljevi. On je trenutno 'težak' više od 500 milijuna dolara, pa mnogo toga voli priuštiti svojoj djeci, pogotovo najstarijem sinu, Cristianu. On se rano počeo baviti nogometom, a tata mu je omogućio da trenira svaki dan u privatnoj teretani. Osim toga, u kući ima unutarnje i vanjske bazene koje može koristiti kad poželi", objašnjava Svenky.

Mali CR Junior također vozi svoj jet-ski, iako nema položenu dozvolu za vožnju istog, a ima i privatni avion za putovanja. Ipak, unatoč svom bogatstvu koje posjeduje, Cristiano Ronaldo svoju djecu odgaja da cijene sve ono što imaju. 

"Prije nekoliko je godina sinu odbio kupiti novi, skupi mobitel uz argument da mu jednostavno nije potreban, jer je već imao mobitel koji je savršeno dobar. Također, odveo ga je u svoju staru kuću u gradiću Funchalu, gdje je on odrastao. Htio mu je pokazati da nije bilo baš jednostavno doći do ovoga gdje je on danas te da treba cijeniti svaki novčić koji ima i sve što dobije", govori Svenky.

Na nešto skromniji način svoju djecu odgaja Leo Messi. On ima trojicu sinova, Ciru, Matea i Thiaga, a u nekoliko je navrata priznao kako se trudi odgajati ih na način na koji bi odgajao i svoju djecu da nije jedan od najutjecajnijih nogometaša na planeti. 

"Bez obzira što žive u bogatstvo, Messi i njegova supruga trude se živjeti kao svaka druga obitelj. Vode djecu sami u školu, vode ih na razne aktivnosti nakon škole, njihovi se sinovi druže s prijateljima i rade sve ono što rade i druga djeca", objašnjava Sven.

Kojih se još nogometaša dotaknuo u svom videu i kako žive djeca onih najbogatijih, koje trenutno gledamo na još jednom nogometnom prvenstvu, saznajte u novom videu na JoomBoos YouTube kanalu.

 

POSLUŠAJTE NOVI NAVIJAČKI HIT 'CRVENO BIJELO PLAVA':

Posjeti joomboos.24sata.hr