Službeno je - stiže TV serija o Harryju Potteru!

harrypotterfilm/instagram
Nakon pregovora s britanskom književnicom J. K. Rowling potvrđeno je da stiže serija o Harryju Potteru, a upravo će autorica ovog serijala romana biti izvršna producentica. Najavljena serija temeljit će se na bestsellerima o Harry Potteru, a producirat će ju 'Warner Bros. Television'
Vidi originalni članak

'HBO Max' nedavno je spomenuo kako je najteži zadatak ovog projekta bio uključiti autoricu J. K. Rowling u njega. Međutim, streaming platforma 'HBO Max' jučer je objavila tweet i potvrdila sretnu vijest. "Tvoje Hogwarts pismo je stiglo. Max je naručio prvu televizijsku seriju po scenariju #HarryPottera, vjernu adaptaciju kultnih knjiga. #StreamOnMax", napisali su.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HBO Max (@hbomax)

Casey Bloys, predsjednik i glavni izvršni direktor HBO-a i Max Contenta, rekao je kako su oduševljeni što publici pružaju priliku da otkriju Hogwarts na potpuno novi način. 

Her prenosi izjavu izvršne direktorice serije, J. K. Rowling, u kojoj kaže kako se raduje što će biti dijelom ove adaptacije svojih romana. "Važna mi je Maxova predanost očuvanju integriteta mojih knjiga", rekla je autorica.

Najavljuje se kako će serija trajati više od desetljeća, a svaka će se sezona temeljiti na jednoj od sedam knjiga. Također, priča se i o tome kako će glumačka postava biti potpuno nova.

Posjeti joomboos.24sata.hr