Prvi 914 pregleda 14. travnja 2023.

Službeno je - stiže TV serija o Harryju Potteru!

harrypotterfilm/instagram

Nakon pregovora s britanskom književnicom J. K. Rowling potvrđeno je da stiže serija o Harryju Potteru, a upravo će autorica ovog serijala romana biti izvršna producentica. Najavljena serija temeljit će se na bestsellerima o Harry Potteru, a producirat će ju 'Warner Bros. Television'

'HBO Max' nedavno je spomenuo kako je najteži zadatak ovog projekta bio uključiti autoricu J. K. Rowling u njega. Međutim, streaming platforma 'HBO Max' jučer je objavila tweet i potvrdila sretnu vijest. "Tvoje Hogwarts pismo je stiglo. Max je naručio prvu televizijsku seriju po scenariju #HarryPottera, vjernu adaptaciju kultnih knjiga. #StreamOnMax", napisali su.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HBO Max (@hbomax)

Casey Bloys, predsjednik i glavni izvršni direktor HBO-a i Max Contenta, rekao je kako su oduševljeni što publici pružaju priliku da otkriju Hogwarts na potpuno novi način. 

Her prenosi izjavu izvršne direktorice serije, J. K. Rowling, u kojoj kaže kako se raduje što će biti dijelom ove adaptacije svojih romana. "Važna mi je Maxova predanost očuvanju integriteta mojih knjiga", rekla je autorica.

 | Autor: Pixsell Pixsell Najavljuje se kako će serija trajati više od desetljeća, a svaka će se sezona temeljiti na jednoj od sedam knjiga. Također, priča se i o tome kako će glumačka postava biti potpuno nova.

Tvoja reakcija?