'Snježna kraljica': Hrvatski skijaši postavili nove rekorde!

Luka Stanzl/Pixsell
U drugu vožnju ušla su čak tri Hrvata, Elias Kolega (15. u prvoj vožnji), Istok Rodeš (18. u prvoj vožnji) i Matej Vidović (26. u prvoj), a zatim su oborili neke vlastite rekorde i postavili nove
Vidi originalni članak

Dečki su pokazali borbenost i snagu, a u drugoj vožnji još su više zagrizli i postigli super rezultate. Elias Kolega završio je na 20. mjestu, Istok Rodeš na 7. mjestu, a Matej Vidović na 15. mjestu. Istoku i Eliasu ovo su najbolji rezultati karijere.

Istok Rodeš na sedmom mjestu

Matej Vidović završio na 15. mjestu 

Elias Kolega završio 20. 

Prvo mjesto na zagrebačkoj sljemenskoj utrci osvojio je Austrijanac Marcel Hirscher, peti puta dosad. Detaljnije o utrci možete pročitati na 24sata.

Na ovoj posebnoj slalomskoj vožnji 'Snježne kraljice', koja se održala u Zagrebu, u njihovoj rodnoj Hrvatskoj, naši su dečki osvojili važne bodove, probili vlastite granice i postigli lijepe rekorde karijere, a svakog od njih mnogobrojna publika na Sljemenu pozdravila je ogromnih pljeskom i vriskovima oduševljenja.

Čestitamo im i mi još jednom! Bravo dečki!

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

Posjeti joomboos.24sata.hr