Prvi 692 pregleda 06. siječnja 2019.

'Snježna kraljica': Hrvatski skijaši postavili nove rekorde!

Luka Stanzl/Pixsell

U drugu vožnju ušla su čak tri Hrvata, Elias Kolega (15. u prvoj vožnji), Istok Rodeš (18. u prvoj vožnji) i Matej Vidović (26. u prvoj), a zatim su oborili neke vlastite rekorde i postavili nove

Dečki su pokazali borbenost i snagu, a u drugoj vožnji još su više zagrizli i postigli super rezultate. Elias Kolega završio je na 20. mjestu, Istok Rodeš na 7. mjestu, a Matej Vidović na 15. mjestu. Istoku i Eliasu ovo su najbolji rezultati karijere.

Istok Rodeš na sedmom mjestu

 | Autor: Luka Stanzl/Pixsell Luka Stanzl/Pixsell

Matej Vidović završio na 15. mjestu 

 | Autor: Luka Stanzl/Pixsell Luka Stanzl/Pixsell

Elias Kolega završio 20. 

 | Autor: Luka Stanzl/Pixsell Luka Stanzl/Pixsell

Prvo mjesto na zagrebačkoj sljemenskoj utrci osvojio je Austrijanac Marcel Hirscher, peti puta dosad. Detaljnije o utrci možete pročitati na 24sata.

Na ovoj posebnoj slalomskoj vožnji 'Snježne kraljice', koja se održala u Zagrebu, u njihovoj rodnoj Hrvatskoj, naši su dečki osvojili važne bodove, probili vlastite granice i postigli lijepe rekorde karijere, a svakog od njih mnogobrojna publika na Sljemenu pozdravila je ogromnih pljeskom i vriskovima oduševljenja.

Čestitamo im i mi još jednom! Bravo dečki!

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    odlicni suuuu