Što najpoznatiji gameri rade u slobodno vrijeme?

instagram.com/pewdiepie
Zanima te što najpoznatiji gameri rade u slobodno vrijeme? Prekopali smo njihove instagrame i saznali što vole.
Vidi originalni članak

Neki od najpoznatijih svjetskih YouTube gamera su PewDiePie, JackSepticeye i Markiplier. Za njih ste sigurno već čuli, ali znate li što rade u svojim privatnim životima? Saznajte što rade u slobodno vrijeme, koje kućne ljubimce imaju i što jedu! Istražili smo njihove Instagram profile umjesto tebe.

via GIPHY

 

1. PewDiePie

Felix, poznatiji kao PewDiePie ima najveći kanal na YouTubeu. Njegov kanal broji više od 60 milijuna subscribera, a taj broj raste iz dana u dan. On posta videe svaki dan da ne razočara svoje vjerne fanove. Bez obzira na velik broj fanova, Felix je običan dečko koji živi u Velikoj Britaniji.

Osim što ima dva preslatka mopsa, PewDiePie ima neuobičajenog kućnog ljubimca - ježa!

Felix ima curu Marziu. Marzia je Talijanka pa često putuju skupa u Italiju da posjete njezinu obitelj. Osim što putuju u Italiju, vole putovati i po ostatku svijeta, a tu i tamo posjete i Felixovu rodnu Švedsku

Također, u slobodno vrijeme druži se s drugim gamerom na našoj list, a to je JackSepticeye!

2. JackSepticeye

Sean, kojeg svi znaju kao JackSeptickeye irski je gamer zelene kose! Najpoznatiji je po svom oštrom irskom naglasku i tome što je jako glasan u svojim videima. Njegova zaštitna boja je zelena. Sean na svom YouTube kanalu ima 17 milijuna subscribera, ali bez obzira na to vodi normalan život

 

3. Markiplier

Mark zvani Markiplier je YouTube gamer iz Los Angelesa. Njegov YouTube kanal prilično je uspješan i na njemu ima 19 milijuna subscribera. Mark se također druži s Felixom i Seanom, a do nedavno je bio poznat po svojoj obojenoj kosi.

Dobar je u sviranju gitare i voli glazbu.

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima


MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!  Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)
 

 

Posjeti joomboos.24sata.hr