Što se dogodilo poznatoj TV voditeljici? Jedva hoda

canva/screenshot/tiktok
Poznata američka voditeljica Wendy Williams već je dulje narušenog zdravlja, a nedavni videi na Tik Toku samo to potvrđuju.
Vidi originalni članak

"Može li mi netko pomoći?" zavapila je poznata američka voditeljica Wendy Williams (58) pokušavajući se popeti na stepenicu. Viđena je nakon 4 mjeseca izbivanja u New Yorku zbog mnogih zdravstevnih problema među kojima je i njezina ovisnost. 

@queennurys Mira su cara cuando la quiero ayudar y ella dice nooo 😂😳😱 #wendysinterview #wendywilliams #wendywilliamsshow #ohnono #omggggg #omgchallenge #fyp #tvshow #queennurys ♬ original sound - Queen Nurys 🌟

U posljednje vrijeme obožavatelji su je imali prilike vidjeti u javnosti i ostali su zabrinuti njezinom pojavom pa se mnogi pitaju što se dogodilo nekad omiljenoj tv ličnosti.

@buzzipper.tv #WendyWilliams says she weighs 138lbs after visiting doctor. The TV host sparks more concern after she clings to her bodyguard’s arm. #buzzipper 🐝 @la.gossip #lagossiptv #celebritynews ♬ Rehab - Amy Winehouse

Borila se s Gravesovom bolešću i hipertireozom, koji joj je dijagnosticiran 2003. godine. Također se borila s ovisnošću nakon rastave od bivšeg supruga Kevina Huntera koji ju je varao i dobio dijete s ljubavnicom zbog čega se prijavila u ustanovu za odvikavanje 2019. 

"Uzima malo vremena da se usredotoči na svoje zdravlje i dobrobit dok se priprema za veliki povratak u svojoj karijeri, rekao je u rujnu njezin predstavnik Shawn Zanotti ekskluzivno za The U.S. Sun.

Nedavno su je uhvatili kako kupuje u jednom dućanu i priprema se za putovanja u kojem je između ostalog i priznala kako se umirovila, prenio je People.

"Kupujem pijesak za mace jer imam muzej voštanih figura u Parizu i u Kaliforniji", rekla je. "U mirovini sam. Idem na tjedan dana u Pariz, a zatim tri tjedna u Kaliforniju i odmah se vraćam, a onda želim biti na TV-u", nastavila je. 

@la.gossip WENDY WILLIAMS says “I'm formerly retired”, after a stop at #petco for some kitty litter before her trip to #paris and #california @thewendywilliamsshow #wendywilliams #thewendywilliamsshow #wendywilliamsshow #kittycat #kitty #lagossiptv #lagossip #buzzipper #buzzippertv ♬ original sound - LA.GOSSIP

Williams je svojim obožavateljima otvoreno otkrivala detalje o stalnim zdravstvenim problemima. Boluje od limfedema zbog kojeg su joj stopala 'pozelenila' od progresivnog oticanja međustaničnog tkiva, a zaraza korona virusom krajem 2021. godine dodatno joj je pogoršala zdravlje. U intervjuu za TMZ u lipnju 2022., podigla je stopalo kako bi pokazala koliko je nateklo i promijenilo boju kao rezultat limfedema. Tijekom intervjua objasnila je da zbog svog poremećaja osjeća samo 5 posto stopala.

'Normalno bih bila u invalidskim kolicima, ali nisam!', rekla je, objašnjavajući da kada stoji sve što radi je da gleda dolje jer ne želim pasti. 

Njezinu emisiju The Wendy Williams Show mnogi su s nestrpljenjem iščekivali. U emisiji se jednom prilikom bavila temom kako je Kim Kardashian kopirala Jelenu Karleušu.

 

Posjeti joomboos.24sata.hr