Prvi 596 pregleda 28. veljače 2023.

Što se dogodilo poznatoj TV voditeljici? Jedva hoda

canva/screenshot/tiktok

Poznata američka voditeljica Wendy Williams već je dulje narušenog zdravlja, a nedavni videi na Tik Toku samo to potvrđuju.

"Može li mi netko pomoći?" zavapila je poznata američka voditeljica Wendy Williams (58) pokušavajući se popeti na stepenicu. Viđena je nakon 4 mjeseca izbivanja u New Yorku zbog mnogih zdravstevnih problema među kojima je i njezina ovisnost. 

@queennurys Mira su cara cuando la quiero ayudar y ella dice nooo 😂😳😱 #wendysinterview #wendywilliams #wendywilliamsshow #ohnono #omggggg #omgchallenge #fyp #tvshow #queennurys ♬ original sound - Queen Nurys 🌟

U posljednje vrijeme obožavatelji su je imali prilike vidjeti u javnosti i ostali su zabrinuti njezinom pojavom pa se mnogi pitaju što se dogodilo nekad omiljenoj tv ličnosti.

@buzzipper.tv #WendyWilliams says she weighs 138lbs after visiting doctor. The TV host sparks more concern after she clings to her bodyguard’s arm. #buzzipper 🐝 @la.gossip #lagossiptv #celebritynews ♬ Rehab - Amy Winehouse

Borila se s Gravesovom bolešću i hipertireozom, koji joj je dijagnosticiran 2003. godine. Također se borila s ovisnošću nakon rastave od bivšeg supruga Kevina Huntera koji ju je varao i dobio dijete s ljubavnicom zbog čega se prijavila u ustanovu za odvikavanje 2019. 

"Uzima malo vremena da se usredotoči na svoje zdravlje i dobrobit dok se priprema za veliki povratak u svojoj karijeri, rekao je u rujnu njezin predstavnik Shawn Zanotti ekskluzivno za The U.S. Sun.

Nedavno su je uhvatili kako kupuje u jednom dućanu i priprema se za putovanja u kojem je između ostalog i priznala kako se umirovila, prenio je People.

"Kupujem pijesak za mace jer imam muzej voštanih figura u Parizu i u Kaliforniji", rekla je. "U mirovini sam. Idem na tjedan dana u Pariz, a zatim tri tjedna u Kaliforniju i odmah se vraćam, a onda želim biti na TV-u", nastavila je. 

@la.gossip WENDY WILLIAMS says “I'm formerly retired”, after a stop at #petco for some kitty litter before her trip to #paris and #california @thewendywilliamsshow #wendywilliams #thewendywilliamsshow #wendywilliamsshow #kittycat #kitty #lagossiptv #lagossip #buzzipper #buzzippertv ♬ original sound - LA.GOSSIP

Williams je svojim obožavateljima otvoreno otkrivala detalje o stalnim zdravstvenim problemima. Boluje od limfedema zbog kojeg su joj stopala 'pozelenila' od progresivnog oticanja međustaničnog tkiva, a zaraza korona virusom krajem 2021. godine dodatno joj je pogoršala zdravlje. U intervjuu za TMZ u lipnju 2022., podigla je stopalo kako bi pokazala koliko je nateklo i promijenilo boju kao rezultat limfedema. Tijekom intervjua objasnila je da zbog svog poremećaja osjeća samo 5 posto stopala.

'Normalno bih bila u invalidskim kolicima, ali nisam!', rekla je, objašnjavajući da kada stoji sve što radi je da gleda dolje jer ne želim pasti. 

Njezinu emisiju The Wendy Williams Show mnogi su s nestrpljenjem iščekivali. U emisiji se jednom prilikom bavila temom kako je Kim Kardashian kopirala Jelenu Karleušu.

 

Tvoja reakcija?