Što ti horoskop donosi ovaj tjedan?

Freepik
Što svaki horoskopski znak može očekivati ovaj tjedan i što su nam zvijezde pripremile? Doznajte upravo sad...
Vidi originalni članak

OVAN

via GIPHY

Ovnovi, ovaj se tjedan pazite neiskrenih ljudi. Iako vi mislite da su svi oko vas dobri i da vam svi žele dobro, to ipak nije tako. Nemaju svi poštene namjere, a na vama je da malo bolje otvorite oči, jer znakovi su svuda oko vas... No, nije sve tako sivo! Krajem tjedna dočekat će vas poruka koju već dugo priželjkujete!

BIK

via GIPHY

Iako ste mislili da ste se riješili nekih 'duhova' iz prošlosti, oni će vam se ovaj tjedan ponovno pojaviti u životu. Bivši partner ili partnerica mogao bi vam se javiti, ali nemojte nasjedati na stare priče i prazne riječi. Vi ste bolji od toga. Pripazite na zdravlje i krajem tjedna se posvetite sebi!

BLIZANCI

via GIPHY

Važno je da ovaj tjedan budete hrabri i nesputani. Iako ćete imati sumnje oko nekih vlastitih odluka, nemojte se previše preispitivati već napravite ono što vam govori srce. Usudite se i budite ranjivi. Na kraju uvijek sve dođe na svoje!

RAK

via GIPHY

Ovaj tjedan vi odlučujete, Rakovi. Ne želite se više uspoređivati s drugim ljudima i napokon, polako, ali sigurno, postajete svjesni vlastite vrijednosti. Također, malo biste se više trebali posvetiti obitelji i bliskim ljudima koje ste možda malo zapostavili...

LAV

via GIPHY

Vi ćete ovaj tjedan biti uz ljude koje najviše volite i tako će vam biti najljepše. Najsigurnijima se osjećate u toplini vlastitoga doma, a tako ćete i provesti ovaj tjedan, mirno i s vama bliskim pojedincima. No, pripazite da slušate one koji vam govore. Nemojte im nametati vlastita mišljenja već slušajte što oni žele reći, pa tek onda komentirajte i dajte svoje prijedloge.

DJEVICA

via GIPHY

Već dugo tragate za odgovorima u romantičnoj vezi, ali vaš se partner nikako ne otvara... Ipak, ovaj ćete tjedan biti savršeni u čitanju govora tijela, pa riječi neće biti ni potrebne. Sve ćete vrlo brzo shvatiti, a oni znakovi na koje već dugo nailazite - sad se napokon slažu na svoje mjesto. 

VAGA

via GIPHY

Vi ćete se ovaj tjedan osjećati baš sigurno, gdje god bili. Dosad ste se bojali izraziti svoje mišljenje, ali to više nije tako. Napokon ste se ohrabrili i 'otpustili' sve kočnice. Pa, ipak je ovo vaš mjesec!

ŠKORPION

via GIPHY

Dugo pokušavate postati bolja verzija sebe, radite na sebi, na svom ponašanju, brinete o svom zdravlju, zdravije se hranite... Ovaj tjedan napokon ćete vidjeti i prve rezultate svoga truda. I nemojte odustajati, na dobrom ste putu!

STRIJELAC

via GIPHY

Iako se inače baš i ne bavite politikom niti političkim pitanjima, ovaj tjedan će vas nešto aktivirati i počet ćete dublje i kritički promišljati o vlastitom okruženju i svemu što se događa oko vas. No, nemojte se samo previše zadubiti u ovo i izgubiti svoju slobodnu i vedru narav... Sve ima svoje granice!

JARAC

via GIPHY

Ovaj ćete se tjedan ponovno sresti s jednim starim prijateljem ili prijateljicom kojeg/koju već dugo niste vidjeli. Prisjetit ćete se prekrasnih zajedničkih trenutaka iz prošlosti, a ovo je dobar korak da isto nastavite činiti i u budućnosti... Ništa nije gotovo dok nije gotovo, slažete li se?

VODENJAK

via GIPHY

Vi ćete ovaj tjedan biti fokusirani na posao i koncentrirat ćete se na to da ostvarite sve svoje veće ili manje ciljeve koje ste si postavili na putu ostvarenja savršene karijere. No, dopustite si da malo sanjate i neke druge stvari... Putovanja, ljubavi, veze, prijatelji, obitelj... Nemojte se koncentrirati samo na materijalno.

RIBE

via GIPHY

Možete vi to još i bolje, Ribe! Pametniji ste i smireniji nego što ponekad mislite, samo to trebate osvijestiti. Isprobajte nešto što još dosad niste, otvorite neke nove horizonte, isprobajte novi hobi ili idite na neko novo mjesto, piše Cosmopolitan. Nemojte dane provoditi na istim mjestima, jer ćete time i sami 'ostarjeti' prije vremena...

 

Naslovna fotografija: Freepik

U novom JoomBoos Videostar magazinu čitajte prezanimljive i sočne priče!

Posjeti joomboos.24sata.hr