Supertalent: Ovaj nastup je pokrenuo lavinu komentara

Supertalent/YouTube sarahseifert_official/Instagram
Twerkanje Sarah Seifert neke je zgrozilo, a nekima se jako svidjelo. Hoće li u novoj sezoni twerkati neki novi kandidat, ostaje nam samo da vidimo.
Vidi originalni članak

Večeras počinje nova sezona hrvatskog Supertalenta čiji će nas natjecatelji uveseljavati kroz nekoliko tjedana. Isto je bilo i proteklih godina, a neki su javnosti bili toliko zanimljivi da ih neće nikada zaboraviti.

Jedna od njih je i Sarah Seifert iz Vukovara, prva je twerkerica koja je nastupila u 'Supertalentu'. Sve je iznenadila čim je stupila na pozornicu, a prvotna tišina pretvorila se u šok. Sjela je za klavir i uz note klasične glazbe počela twerkati.

Evo što je rekla o nastupu u serijalu '24 pitanja':

Martina Tomčić osudila njen ples

Martini je njen ples bio skandalozan pa je stisnula 'X', ali se svidio Janku Popoviću Volariću, Maji Šuput i Davoru Bilmanu pa je prošla dalje.

Martina je rekla kako smatra da takav nastup nije 'primjeren za show' i twerkanje je usporedila s 'pozivom na parenje', piše 24sata.

"Moje dijete kada bi došlo doma s idejom da se ovim bavi, naprosto ne bih mogla dati podršku", rekla je operna pjevačica.

Sarah voli ono što radi i u twerkanju uživa pa je ignorirala njene komentare. 

I vi možete naučiti twerkati uz njene instrukcije

Sviđalo se twerkanje nekome ili ne, možemo samo reći kako izgleda jako teško. 

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.

Posjeti joomboos.24sata.hr