Prvi 2284 pregleda 29. rujna 2019.

Supertalent: Ovaj nastup je pokrenuo lavinu komentara

Supertalent/YouTube sarahseifert_official/Instagram

Twerkanje Sarah Seifert neke je zgrozilo, a nekima se jako svidjelo. Hoće li u novoj sezoni twerkati neki novi kandidat, ostaje nam samo da vidimo.

Večeras počinje nova sezona hrvatskog Supertalenta čiji će nas natjecatelji uveseljavati kroz nekoliko tjedana. Isto je bilo i proteklih godina, a neki su javnosti bili toliko zanimljivi da ih neće nikada zaboraviti.

Jedna od njih je i Sarah Seifert iz Vukovara, prva je twerkerica koja je nastupila u 'Supertalentu'. Sve je iznenadila čim je stupila na pozornicu, a prvotna tišina pretvorila se u šok. Sjela je za klavir i uz note klasične glazbe počela twerkati.

Evo što je rekla o nastupu u serijalu '24 pitanja':

Martina Tomčić osudila njen ples

Martini je njen ples bio skandalozan pa je stisnula 'X', ali se svidio Janku Popoviću Volariću, Maji Šuput i Davoru Bilmanu pa je prošla dalje.

Martina je rekla kako smatra da takav nastup nije 'primjeren za show' i twerkanje je usporedila s 'pozivom na parenje', piše 24sata.

"Moje dijete kada bi došlo doma s idejom da se ovim bavi, naprosto ne bih mogla dati podršku", rekla je operna pjevačica.

Sarah voli ono što radi i u twerkanju uživa pa je ignorirala njene komentare. 

I vi možete naučiti twerkati uz njene instrukcije

Sviđalo se twerkanje nekome ili ne, možemo samo reći kako izgleda jako teško. 

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.

 | Autor:

Tvoja reakcija?