Svađa slavne braće youtubera ide dalje...

comedygamer/Instagram
Nakon incidenta s Jamesom Charlesom, nova YouTube drama je tu. Woohoo...
Vidi originalni članak

Tek što smo prešli preko cijele James Charles i Tati Westbrook situacije, nova YouTube drama je na pomolu. Ovog puta u njezinom središtu su braća youtuberi - KSI i Deji Olatunji. 

Ako još ne znaš o čemu je riječ, nije prekasno da se uključiš.

Naime, Deji je prije nekoliko dana objavio video s naslovom bye, baš kao što je Tati napravila kad je pokrenula James dramu. Tada je KSI počeo gubiti subscribere, a Deji je otišao u plus. 

Deji u videu tvrdi kako ga je KSI emocionalno i fizički zlostavljao i kako je on sad tome odlučio stati na kraj. No, je li pravi način pritom obiteljsku dramu iznijeti pred 30 milijuna ljudi, koliko ih obojicu prati? Hmm, nismo sigurni.

Pogotovo s obzirom na to kakav je to utjecaj i koliku količinu hejta imalo na život eskcentričnog 19-godišnjaka Jamesa, ne tako davno.

KSI odgovorio bratu

Bilo kako bilo, KSI je sada objavio video koji traje više od sat vremena, u kojem se odlučio osvrnuti na sve bratove optužbe. Video se zove Ending it all. Drama, drama!

Uglavnom, da skratimo dramu, KSI je šokiran bratovim optužbama. Kako kaže, nikada svoje riječi ni postupke nije smatrao lošima već normalnim ponašanjem dva brata. Sve što su radili, radili su za preglede i iz zabave, tvrdi on. Svaka svađa je bila za kameru. Hmm, diskutabilno, ali okej...

"Volio bih da si mi rekao što misliš o videima i našim svađama. Da sam znao da je sve tako ozbiljno, prestao bih", poručio je KSI bratu.

Nakon ovog KSI-jevog odgovore Deji je počeo gubiti subscribere, a on ih vraćati, ali sigurni smo da ovdje nije kraj drame. Preostaje nam čekati Dejijev odgovor... I vidjeti što će se pak onda dogoditi.

ONLINE VIJESTI YouTube radar: KSI izgubio 100.000 subscribera

Ti samo budi uz nas, jer ti javljamo svaku najnoviju informaciju koju saznamo.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr