Svi na TikToku se sada hvale svojim prirodnim nosevima

reuters/pixsell/CANVA
Nos je jedan od onih dijelova tijela kojim je rijetko tko u potpunosti zadovoljan i mnogi upravo zbog tog nezadovoljstva odluče otići na plastičnu operaciju kako bi izgled svog nosa prilagodili zapadnim standardima. No, sada se TikTokom počeo širiti trend kojemu je cilj da svi zavole svoj prirodni nos
Vidi originalni članak

Ranije ove godine, manekenka Bella Hadid za Vogue je ispričala kako je sa 14 godina imala plastičnu operaciju nosa i da sada, deset godina kasnije, žali za tim.

Upravo taj intervju i njena izjava "Da sam barem prihvatila nos svojih predaka. Sigurno bi odlično pristajao mom licu", potaknuli su generaciju Z da počnu prihvaćati izgled svog nosa, piše Bustle

Na TikToku se već pojavio viralni hashtag #nosetrend koji korisnici stavljaju u opis svojih videa u kojima snimaju profil svog lica kako bi pokazali svoje 'nesavršene' noseve. 

"Tako mi je drago što ipak nisam otišla na operaciju nosa. Moj nos je ono što me čini jedinstvenom i baš je šik i sofisticiran", napisala je TikTokerica Zohra Banon.

@azohrable I bet money big noses become all of the rage. #ethnicnose #ethnicnosechallenge #ethnicnosetrend #nosejob #ethnicnoses❤️❤️🥰😘 #ethnicitychallenge #ethniclook #ethnicnose ♬ original sound - 959pm on ig

"Niti jedan plastični kirurg ne može ovo postići. Imam osjećaj da će veliki nosevi ubrzo postati veliki trend. To se uvijek dogodi s onim što je rijetko", dodala je.

Video je u kratkom roku prikupio više od tri tisuće komentara i to, naravno, pozitivnih.

"Mislim da svi imamo isti nos i ovo je zaista veliki poticaj za moje samopouzdanje", "Prije sam maštala o plastičnoj operaciji nosa, ali sada mi se sve više sviđa moj jedinstveni nos. Nikada svoje lice nisam prihvaćala u ovolikoj mjeri", "Upravo sam otkazala operaciju nosa i želim naučiti voljeti svoj prirodni nos", samo su neki od poticajnih komentara ispod videa.

Nabavi svoj primjerak ljetnog JoomBoos Videostar magazina!

Posjeti joomboos.24sata.hr