Svi pričaju samo o jednome: "Kendall kakvi su ti to prsti?"

KendallJenner@Instagram
Jednom od najpopularnijih modela današnjice nitko nije mogao pronaći manu, do sada....
Vidi originalni članak

Popularna manekenka i članica Kardashian Jenner klana, Kendall (22) vrlo brzo postala je jedna od najtraženijih manekenki, a do sada je hodala na više od 89 modnih pista i napravila nebrojeno puno reklama.

Svaki njezin post na Instagramu lajka se nekoliko milijuna puta, na svima izgleda božanstveno. No umjesto divljenje neki od posljednjih postova izazvali su čuđenje pa i zgražanje. Jer svi komentiraju jedno te isto - "Što joj se događa s nožnim prstima?"

Kakve su to kandže?, Prsti su joj predugački, presavijeni, duži su joj od moje ruke i ostali hejterski komentari talože se na njezinom profilu. Dok su neki pisali da taj 'detalj' uništava besprijekornu fotografiju, bilo je i onih koji su napisali da su im njezina stopala 'njami'.

Pripadnica klana Kardashian-Jenner objavila je crno-bijele fotografije na kojima je potpuno gola, a fotografirala ju je fotografkinja Sasha Samsonova (26). Iako je Kendall pokušala biti seksi i izazovna, njezini obožavatelji usredotočili su se samo na njezina stopala. 

Što ti misliš? Treba li je hejtati jer ima čudne prste ili su ljudi jednostavno zavidni?

Ne propustite urnebesnu JoomBoosovu seriju “Prank’d” subotom u 11 sati na JoomBoos YouTube kanalu. Spremite se na hrpu smijeha i neugodnih iznenađenja. Matija prijatelje, ali i obične ljude plaši, tjera u plač, dovodi do trenutka zbunjenosti i ludila, ali nikad ne prelazi granicu. Gotovo nikad...



Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)  
 

Posjeti joomboos.24sata.hr