Prvi 1754 pregleda 27. veljače 2018.

Svi pričaju samo o jednome: "Kendall kakvi su ti to prsti?"

KendallJenner@Instagram

Jednom od najpopularnijih modela današnjice nitko nije mogao pronaći manu, do sada....

Popularna manekenka i članica Kardashian Jenner klana, Kendall (22) vrlo brzo postala je jedna od najtraženijih manekenki, a do sada je hodala na više od 89 modnih pista i napravila nebrojeno puno reklama.

Svaki njezin post na Instagramu lajka se nekoliko milijuna puta, na svima izgleda božanstveno. No umjesto divljenje neki od posljednjih postova izazvali su čuđenje pa i zgražanje. Jer svi komentiraju jedno te isto - "Što joj se događa s nožnim prstima?"

 

@sashasamsonova

Objavu dijeli Kendall (@kendalljenner)

Kakve su to kandže?, Prsti su joj predugački, presavijeni, duži su joj od moje ruke i ostali hejterski komentari talože se na njezinom profilu. Dok su neki pisali da taj 'detalj' uništava besprijekornu fotografiju, bilo je i onih koji su napisali da su im njezina stopala 'njami'.

Pripadnica klana Kardashian-Jenner objavila je crno-bijele fotografije na kojima je potpuno gola, a fotografirala ju je fotografkinja Sasha Samsonova (26). Iako je Kendall pokušala biti seksi i izazovna, njezini obožavatelji usredotočili su se samo na njezina stopala. 

 

@sashasamsonova

Objavu dijeli Kendall (@kendalljenner)

Što ti misliš? Treba li je hejtati jer ima čudne prste ili su ljudi jednostavno zavidni?

Ne propustite urnebesnu JoomBoosovu seriju “Prank’d” subotom u 11 sati na JoomBoos YouTube kanalu. Spremite se na hrpu smijeha i neugodnih iznenađenja. Matija prijatelje, ali i obične ljude plaši, tjera u plač, dovodi do trenutka zbunjenosti i ludila, ali nikad ne prelazi granicu. Gotovo nikad...Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)  
 

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve