Svjetski celebrityji sve se više pridružuju NFT tržištu

shawnmendes,parishiltonnft/Instagram/Canva
Globalno NFT tržište počinje sve više rasti, a za to su, ponajprije, zaslužni mnogi svjetski celebrityji koji neke od svojih projekata odlučili plasirati upravo kroz NFT
Vidi originalni članak

Najnovija digitalna inovacija koja trenutno zaokuplja svijet je - NFT. Punog naziva 'non-fungible token' je digitalna imovina koja predstavlja imovinu u stvarnom svijetu, ali i online svijetu kao što su umjetnine, glazba, likovi u igricama, fotografije i slično, a mnogi celebrityji su već odlučili podržati ovaj oblik investicije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Paris Hilton (@parishiltonnft)

Kako piše Miss7, neki od celebrityja koji su odlučili investirati u ovakav oblik imovine su Paris Hilton, Eminem, Lindsay Lohan, Grimes i mnogi drugi, a zbog njihove promocije, vrijednost i popularnost NFT projekata značajno su narasle. 

Ovim poslovnim pothvatima, celebrityji na tržište izbacuju još jedan proizvod sa svojim potpisom, no ovaj put u digitalnom obliku te se i na taj način žele povezati s postojećim obožavateljima, stvoriti nove i ljudima koji kupuju njihove NFT-ove pružiti osjećaj posjeda posebne digitalne imovine.

Jedna od prvih slavnih osoba koja se pridružila NFT tržištu je glazbenica Grimes, bivša djevojka Elona Muska koja je svoje NFT-ove prodala u vrijednosti većoj od šest milijuna dolara. 

Njena WarNymph kolekcija od 10 umjetnina učinila ju je jednom od najprodavanijih NFT kreatora te stvorila veliku potražnju za njenom digitalnom imovinom.

Reper Snoop Dogg objavio je cijelu NFT kolekciju pod nazivom 'A Journey with the Dogg' koja je uključivala njegove uspomene s početka karijere, NFT inspirirana umjetnička djela, originalnu pjesmu pod nazivom 'NFT' i 'Snoop Dogge Coins'.

Wow, je li nam budućnost stvarno stigla? Što vi kažete na ovo NFT ludilo?

 

Trkni na kiosk Tiska po svoj novi JoomBoos Videostar magazin!

Posjeti joomboos.24sata.hr