Tako su stajliš: Gunther i Britt outfitima osvajaju Instagram

Freepik/Canva/Britt Kanja/Instagram
Gdje god se pojave, Britt i Gunther, simpatičan i stajliš par iz Njemačke postaje hit. Svojim modnim kombinacijama osvojili su stručnjake, prolaznike u gradu i ljude na društvenim mrežama. Sad imaju još fanova - nas!
Vidi originalni članak

Britt Kanja i Günther Krabbenhöft par su iz Berlina koji je osvojio društvene mreže svojim genijalnim stajlinzima i fashion fotkama. Bilo da se pojave na društvenim događanjima, izađu na ulicu ili odu samo u trgovinu, svi se okreću za njima. 

Svojim modnim kombinacijama zasjenjuju mnogo mlađe ljude i dokazuju da su godine samo broj, piše Bored Panda. 

Günther je javnosti već duže vrijeme poznat, a zbog svojeg izričaja 'zaradio' je i nadimak 'djedica hipster'. Za njegov vitalan izgled zaslužan je ples, a priznao je da nikad nije bio stilist, već mu ukus i dobar modni stil dolaze nekako prirodno.

"Volio bih da sam bio, ali nisam bio buntovnik, činio sam ono što su mi rekli roditelji. Stoga sam, umjesto stilist, postao kuhar!"

No, prisjeća se, oduvijek ga je jako zanimala moda.

"U Hanoveru, gdje sam odrastao, trčkarali smo u mini suknjama koje su u to vrijeme izašle i za muškarce. Kombinirali smo ih sa sandalama. No to je ubrzo otišlo u zaborav. Kad sam se doselio u Kreuzberg većinu vremena sam se oblačio u crno, njegujući alternativni stil i dodajući mu osobnost"

Kao i Günther, i Britt obožava modu. U svom stilu kombinira prošlost, sadašnjost i budućnost. Njezine modne kombinacije ostavljaju bez daha.

Ovaj par i njihov stil su nešto najbolje što smo danas vidjeli. A vjerujemo da će isto biti i vama! Wow...

 

Ilustracija na naslovnici: Freepik

U ljetnom broju JoomBoos Videostar magazina pronađite najsočnije priče!

Posjeti joomboos.24sata.hr