Tamnozelena manikura je najljepši trend ove sezone!

nails_mood_lk/Instagram, nailsbytaija/Instagram
Ako tražite inspiraciju za novu tamnozelenu manikuru možda ste je upravo pronašli. Elegantna, topla i iznimno moćna boja zablistat će na vašim noktima ovih blagdana jer tamnozelena je sad pravi modni hit. I moramo priznati, jedan od najljepših trendova u posljednje vrijeme
Vidi originalni članak

Blagdani su nam pred vratima pa se već počinjemo pripremati za 'najtoplije' vrijeme godine. Dok posjećujete obitelj i družite se s najbližim prijateljima, pokušavate uskladiti i svoj stil s prigodom, a svakom stilu ove hladnije sezone savršeno pristaju - tamnozeleni nokti.

Ova boja noktiju je postala ogroman hit u 'beauty' svijetu. Djevojke su godinama bojale nokte u različite nijanse crvene, ali sad crvenu polako zamjenjuje zelena i to upravo ona nijansa koja će se stopiti s nijansom vaše jelke. 

Elegantna, topla i najbolje od svega - ide uz svaku kombinaciju. Djevojke koje traže inspiraciju za blagdansku manikuru usrećit će se s pretraživanjem ove nijanse jer samo na Instagramu postoje tisuće fotografija i videa. I sve su tako divne!

Ovu tamnozelenu boju lijepo je vidjeti na svim dužinama i oblicima noktiju pa se ne trebaš brinuti kako će ti izgledati nokti ako si ih baš skratila ili možda produžila, piše Her. I? Jeste li već rezervirale termin za novu manikuru?

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

Posjeti joomboos.24sata.hr