Taylor optužili da se drogira, ali i da potiče rasizam!

Olivia Rodrigo Instagram
Posljednjih dana se pjevačica suočava s brojnim kritikama na račun svoga rada
Vidi originalni članak

Tek nekoliko dana nakon dodjele nagrada MTV Vide Music Awardsa na Youtubeu se pojavio video pod nazivom 'Taylor Swift konzumira kokain'. Video je pregledan oko 7 tisuća puta prije nego je uklonjen.

Njezin je glasnogovornik tu vijest oštro demantirao i istaknuo da je pjevačica samo brisala nos maramicom. Dodao je i da su je pokušavali sakriti od očiju javnosti jer pjevačica nije bila raspoložena za fotografiranje. 

Čini se da posljednji dani nisu najsretniji za pjevačicu, jer osim optužbi da se drogira, suočila se i s optužbama da potiče rasizam.

Spot za pjesmu 'Wildest Dreams' predstavljen je u nedjelju, a do sada ga je pregledalo gotovo 24 milijuna ljudi. Ipak, ne sviđa se baš svima. 

Iako je spot snimljen u Afirici, zbog dominantnoj broja Bijelaca, Taylor je optužena da sanja o dominaciji bijele rase na ovom kontinentu. Mnogi smatraju da je riječ o rekonstrukciji stare priče o europskoj vladavini Afrikom. 

Taylor se, za sada, nije izjasnila, ali je njezin glasnogovornik izjavio kako je ovo ljubavna priča koja nema veze s kolonijalizmom.

Posjeti joomboos.24sata.hr