Prvi 25 pregleda 04. rujna 2015.

Taylor optužili da se drogira, ali i da potiče rasizam!

Taylor Swift ima samo 25 godina a već je jedna od najutjecajnijih žena svijeta
Olivia Rodrigo Instagram

Posljednjih dana se pjevačica suočava s brojnim kritikama na račun svoga rada

Tek nekoliko dana nakon dodjele nagrada MTV Vide Music Awardsa na Youtubeu se pojavio video pod nazivom 'Taylor Swift konzumira kokain'. Video je pregledan oko 7 tisuća puta prije nego je uklonjen.

Njezin je glasnogovornik tu vijest oštro demantirao i istaknuo da je pjevačica samo brisala nos maramicom. Dodao je i da su je pokušavali sakriti od očiju javnosti jer pjevačica nije bila raspoložena za fotografiranje. 

Čini se da posljednji dani nisu najsretniji za pjevačicu, jer osim optužbi da se drogira, suočila se i s optužbama da potiče rasizam.

Spot za pjesmu 'Wildest Dreams' predstavljen je u nedjelju, a do sada ga je pregledalo gotovo 24 milijuna ljudi. Ipak, ne sviđa se baš svima. 

Iako je spot snimljen u Afirici, zbog dominantnoj broja Bijelaca, Taylor je optužena da sanja o dominaciji bijele rase na ovom kontinentu. Mnogi smatraju da je riječ o rekonstrukciji stare priče o europskoj vladavini Afrikom. 

Taylor se, za sada, nije izjasnila, ali je njezin glasnogovornik izjavio kako je ovo ljubavna priča koja nema veze s kolonijalizmom.

Tvoja reakcija?

Komentar/a

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sanjee

    ovo i jedno i drugo istina brt, imam svoje izvore ako mi dječurlija nevjeruje