Teško je slušati Kylie koja plače jer Kim vrijeđa Jordyn

kyliejenner/Instagram
Nakon drame koju su stvorili Jordyn Woods i Tristan Thompson, Kim joj se odlučila osvetiti u Khloeino ime. No, kad je vrijeđala Jordyn u videu, povrijedila je i sestru Kylie, kojoj je Jordyn do tada bila najbolja frendica. U zadnoj epizodi KUWTK-a ove sezone gledatelji su mogli vidjeti Kylieinu reakciju. I dosta ju je teško gledati...
Vidi originalni članak

Okej, svi ste već čitali i slušali o drami u obitelji Kardashian-Jenner. Tristan Thompson, Khloein bivši dečko, spetljao se s Jordyn Woods, Kylieinom BFF. Khloe je to slomilo i svi su onda odmah osudili Jordyn.

U zadnjoj epizodi ove sezone serije 'Keep it up with Kardashians' fanovi su imali prilike vidjeti Kylieinu reakciju dok je Kim počela vrijeđati Jordyn. Ajoj.

Nakon što je afera izbila, Kim je s frendicom išla na izlet i u autu su pjevale pjesmu 'Who is she 2 you', odnosno ' Tko je ona tebi', pjevača Brandyja. Snimile su se kako pjevaju i to objavile. Nekoliko sati Kylie je nazvala Kim i 'raspala' se.

"Vidjela sam što ste objavile. Mislim, ako hoćeš nazovi je, deri se ili pričaj s njom uživo. Ali objavljivanje ovakvog pjevanja nije okej. Jordyn je bila sinoć kod mene, došla je po neke stvari, a kad sam je pogledala na njoj se vidjelo koliko joj je teško. Mislim da nitko ovo ne zaslužuje, ajmo samo sjesti uživo i popričati", rekla je Kylie kroz suze.

Ubrzo nakon toga, Kim je obrisala posprdni video. Usput je napala i svoju frendicu da se želi proslaviti na račun ovog skandala... Huh.

POGLEDAJTE I POSLUŠAJTE REAKCIJU:

Mislite li da je Kim pretjerala objavljivanjem ove snimke? I je li je stvarno trebala obrisati ili ne?

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr