Prvi 1511 pregleda 01. srpnja 2019.

Teško je slušati Kylie koja plače jer Kim vrijeđa Jordyn

kyliejenner/Instagram

Nakon drame koju su stvorili Jordyn Woods i Tristan Thompson, Kim joj se odlučila osvetiti u Khloeino ime. No, kad je vrijeđala Jordyn u videu, povrijedila je i sestru Kylie, kojoj je Jordyn do tada bila najbolja frendica. U zadnoj epizodi KUWTK-a ove sezone gledatelji su mogli vidjeti Kylieinu reakciju. I dosta ju je teško gledati...

Okej, svi ste već čitali i slušali o drami u obitelji Kardashian-Jenner. Tristan Thompson, Khloein bivši dečko, spetljao se s Jordyn Woods, Kylieinom BFF. Khloe je to slomilo i svi su onda odmah osudili Jordyn.

U zadnjoj epizodi ove sezone serije 'Keep it up with Kardashians' fanovi su imali prilike vidjeti Kylieinu reakciju dok je Kim počela vrijeđati Jordyn. Ajoj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

blessed with the best 🤪🤩

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Nakon što je afera izbila, Kim je s frendicom išla na izlet i u autu su pjevale pjesmu 'Who is she 2 you', odnosno ' Tko je ona tebi', pjevača Brandyja. Snimile su se kako pjevaju i to objavile. Nekoliko sati Kylie je nazvala Kim i 'raspala' se.

 | Autor: screenshot/instagram screenshot/instagram

"Vidjela sam što ste objavile. Mislim, ako hoćeš nazovi je, deri se ili pričaj s njom uživo. Ali objavljivanje ovakvog pjevanja nije okej. Jordyn je bila sinoć kod mene, došla je po neke stvari, a kad sam je pogledala na njoj se vidjelo koliko joj je teško. Mislim da nitko ovo ne zaslužuje, ajmo samo sjesti uživo i popričati", rekla je Kylie kroz suze.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kiki and Koko 💕

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Ubrzo nakon toga, Kim je obrisala posprdni video. Usput je napala i svoju frendicu da se želi proslaviti na račun ovog skandala... Huh.

POGLEDAJTE I POSLUŠAJTE REAKCIJU:

Mislite li da je Kim pretjerala objavljivanjem ove snimke? I je li je stvarno trebala obrisati ili ne?

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ajuj :(