Test prije finala: Finalisti Joonglaa Stara na poligrafu

U epizodi uoči velikog finala, natjecatelji talent showa 'Joonglaa Star' morali su proći poligrafsko testiranje. Tko od njih laže, a tko skriva najveće tajne? Pogledajte u novoj epizodi na Joonglaa YouTube kanalu!
Vidi originalni članak

"Nakon dva čudesna mjeseca, naše se putovanje bliži kraju", najavio je na samom početku epizode voditelj showa, Dejan Krajnc. A zatim je objasnio da će u posljednjoj epizodi prije velikog finala troje preostalih natjecatelja biti podvrgnuto poligrafskom testiranju, kako bi otkrili njihove najskrivenije tajne.

POGLEDAJTE VIDEO:

Iz 'A teama', koji je u showu vodila pjevačica Alya, u finale je ušao Kanaiboy, iz 'CF teama' influencera Coolfotra u finale je ušao Mravla, a iz Tima 'Bundy's Finest', koji je u ovom showu vodio radijski voditelj i pjevač Klemen Bunderla u finale je ušla jedina ženska finalistica - Kaya Solo!

Na velikom testu prije finala dočekala su ih neugodna pitanja na poligrafu, a evo tko se najviše osramotio, a tko je otkrio sve svoje tajne! Pogledajte i doznajte sve u novoj epizodi na Joonglaa YouTube kanalu.

U nedjelju je finale

A u nedjelju od 19:00 sati budite uz Joonglaa YouTube i pratite veliko finale uživo. Nakon šest uzbudljivih epizoda napokon ćemo doznati tko je prva slovenska YouTube zvijezda. Jedva čekamo!

 

U ljetnom broju JoomBoos Videostar magazina pronađite najsočnije priče!

Posjeti joomboos.24sata.hr