TheSikrt provozao brutalan novi auto: 'Iskustvo života!'

screenshot
JoomBoosovac TheSikrt posjetio je Portugal, a na tom je putovanju imao iskustvo života i uživao u svim čarima novog Hyundaija i10.
Vidi originalni članak

TheSikrt je iz ledenog Zagreba za Portugal putovao avionom, a nakon što je sletio u puno topliji Lisabon, avantura je zapravo mogla početi. JoomBoosovac je putovao u ugodnom društvu najvećeg zaljubljenika u automobile, Juraja Šebalja te voditeljice Marijane Batinić. A misija im je bila - vidjeti i isprobati što je to novo spremio Hyundai!

POGLEDAJTE VIDEO:

Hyundaijevim su vozilom prvo otputovali od zračne luke do hotela u kojem su bili smješteni, a nakon toga slijedilo je Hyundaijev veliki event i predstavljanje novog modela Hyundai i10.

'Pravi gradski auto'

"Ovaj auto je prekrasan. Pravi, genijalan gradski auto. I preporučio bih ga svima koji su tek krenuli s vožnjom i traže nešto super i sigurno kao svoj prvi auto", objasnio je Sikrt. No, nije on taj novi model samo gledao, već se u njemu i provozao. I bilo mu je to, kaže, iskustvo života.

TheSikrt je sam probao provozati Hyundaijev novi model i super se snašao. "Auto je tako dobar, odličan! Ne mogu baš puno pričati sad kad vozim, ali javit ću vam se kasnije s dojmovima", ispričao je Sikrt u svom portugalskom vlogu, a dojmovi su itekako dobri.

"Jako je dobar gradski auto i super sam se snašao s njime po Portugalu", rekao je Sikrt, a ako vas zanima više detalja o novom Hyundaijevom izumu, možete ih pronaći na ovom linku!

Posjeti joomboos.24sata.hr