Thomas Markle komentirao tužbu princa Harryja

meghanmarkle_official/Instagram megtruth/Instagram
Tužba koju je Harry podignuo uključuje i pismo koje je Meghan poslala ocu, a on ga je kasnije objavio.
Vidi originalni članak

Već smo vam pisali kako je princ Harry podigao tužbu protiv britanskih izdavača, među kojima je i onaj Daily Maila. Podigao ju je zbog maltretiranja supruge Meghan Markle. O tužbi se oglasio i Meghanin otac Thomas Markle. On je jedan od razloga tužbe jer je medijima predao pismo koje mu je poslala Meghan.

Otkrio razlog objavljivanja pisma

Thomas Markle je odlučio priznati zašto je dao pismo koje mu je napisao kćeri u novine:

"Odlučio sam objaviti dijelove pisma zbog izjave jedne od Meghaninih prijateljica u magazinu People. Morao sam se obraniti. Objavio sam samo jedan dio jer je ovaj drugi bio pre bolan. Pismo mi nije djelovalo kao da je puno ljubavi, već je bilo jako povređujuće".

Nadao se pomirbi

Nastavio je rekavši ovo: "Kad sam otvarao pismo nadao sam se da ću pronaći maslinovu grančicu, no to se nije dogodilo. Dijelove pisma sam objavio samo iz razloga da se obranim."

Različite osobe

Thomas smatra kako je bio dovoljan samo jedan Meghanin poziv da prestane sva drama. Rekao je kako osoba koja je pisala pismo i Meghan kakva je bila prije su sasvim različite osobe."

Hoće li se otac i kćer ikada pomiriti, ne znamo. No, sigurni smo da Thomas nije objavljivao Meghanine privatne informacije, možda bi bio sa kćeri.

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.

Posjeti joomboos.24sata.hr