TikTok zvijezda slavi posebnu godišnjicu: 'Hvala za ljubav'

jojosiwa/instagram
YouTube i TikTok zvijezda Jojo Siwa inspiracija je mnogim mladim, ali i starijim ljudima. Svojom dirljivom porukom je prije godinu dana javnosti otkrila da je gay, a sada je tu godišnjicu proslavila još dirljivijom objavom
Vidi originalni članak

Prošla je godina dana otkako je Jojo Siwa objavila na Instagramu da je gay. U siječnju prošle godine na svom profilu je objavila fotku u majci na kojoj piše 'Best gay cousin ever'. Par dana prije toga je na TikToku snimila 'lip-Syncing' video na pjesmu Lady Gage 'Born This Way' i time dala naslutiti objavu, piše Popbuzz.

Jojo je objavila da je ponosna članica LGBTQ zajednice i otada uživa u životu i inspirira sve mlade članove svoje zajednice. Sada, godinu dana nakon, na Instagramu je objavila istu fotografiju i napisala dirljivu poruku: 

"U posljednjih 365 dana osjetila sam više ljubavi nego ikad prije. Na današnji dan prije godinu dana objavila sam ovu sliku i podijelila sa svijetom da sam gay. Često me pitaju 'je li izlazak bilo strašno iskustvo?'... a odgovor je da, naravno, sve što se događa je zastrašujuće, ali to je dio mene. To je ono što me čini onime što jesam, to sam ja. Tako da se nisam bojala to podijeliti sa svijetom."

@itsjojosiwa

It’s been the best 365 days😭🌈🙏🏼 thank you for all of the love and support ❤️

♬ Back To That Girl - JoJo Siwa

"Također, često me pitaju 'Vaš pratitelji su tako mladi, bojite li se reći djeci da ste gay?'. Iskreno, osjećam se kao da sam postavljena na ovu zemlju da budem uzor djeci i da djeci svijeta dam do znanja da je ljubav prema svima ista i to je nešto u što ću uvijek vjerovati i uvijek dijeliti", objasnila je mlada zvijezda.

Emotivnu objavu je zaokružila dirljivim riječima:

"Molim vas, nikada nemojte zaboraviti da ste, bez obzira na to tko ste, kako izgledate i koga volite, apsolutno savršeni! Hvala što ste mi pokazali ljubav tijekom ove godine i cijelog mog života. Volim vas sve."

Predivno!

 

POGLEDAJTE JEDNU EPIZODU 'TEINIH DNEVNIKA':

 

Posjeti joomboos.24sata.hr