TikTok zvijezda Wtftacha na Fear Pongu: 'Strah me!'

joomboos
TikTok zvijezda WTFtacha snimila je 'Fear Pong' izazov s JoomBoosovcima Marcom Cuccurinom i Brunom Lukićem. Video možete pogledati na JoomBoos YouTube kanalu
Vidi originalni članak

"Je li te strah?", pitao je Marco Tachu na početku videa, a ona mu je bez previše razmišljanja odgovorila: "Daa, naravno da me strah!"

Tacha, Marco i Bruno u novom videu na JoomBoos kanalu igrali su igru 'Fear Pong', u kojoj su se morali suočiti sa svojim najvećim strahovima. Dobro, barem nekima od njih kao što su paukovi, zmije i kukci. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Producenti su im na stol stavili čaše, a onda bi u svatko od nji bacao lopticu i, gdje bi loptica pala, taj izazov mora napraviti suprotni igrač. Prvo im je trebalo neko vrijeme da uopće pogode čašu, a prva je to uspjela baš naša nova zvijezda, TikTok faca WTFtacha.

Ona je za Brunu 'pogodila' izazov u kojem je morao staviti i držati bube na ruci deset sekundi. Brrr...

"Baš je čudno kad te ovako dotiču nogama, sve osjetiš", prokomentirao je Bruno, koji je pokušavao što brže odbrojati do kraja tih deset sekundi. 

U sljedeći izazov Marco je 'usosio' WTFtachu. I ona je morala držati bube na dlanu i stvarno joj baš i nije bilo svejedno. Ali ako vam se ovaj izazovu učinio gadnim, samo ćemo vam reći da je kasnije u igru došao i pauk. Ogroman pauk...

Kakve su još sve izazove morali napraviti i kakve su bile reakcije, pogledajte u novom 'straaaaaašnom' videu na JoomBoos YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr