Prvi 513 pregleda 01. studenoga 2020.

TikTok zvijezda Wtftacha na Fear Pongu: 'Strah me!'

joomboos

TikTok zvijezda WTFtacha snimila je 'Fear Pong' izazov s JoomBoosovcima Marcom Cuccurinom i Brunom Lukićem. Video možete pogledati na JoomBoos YouTube kanalu

"Je li te strah?", pitao je Marco Tachu na početku videa, a ona mu je bez previše razmišljanja odgovorila: "Daa, naravno da me strah!"

 | Autor:

Tacha, Marco i Bruno u novom videu na JoomBoos kanalu igrali su igru 'Fear Pong', u kojoj su se morali suočiti sa svojim najvećim strahovima. Dobro, barem nekima od njih kao što su paukovi, zmije i kukci. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Producenti su im na stol stavili čaše, a onda bi u svatko od nji bacao lopticu i, gdje bi loptica pala, taj izazov mora napraviti suprotni igrač. Prvo im je trebalo neko vrijeme da uopće pogode čašu, a prva je to uspjela baš naša nova zvijezda, TikTok faca WTFtacha.

Ona je za Brunu 'pogodila' izazov u kojem je morao staviti i držati bube na ruci deset sekundi. Brrr...

 | Autor:

"Baš je čudno kad te ovako dotiču nogama, sve osjetiš", prokomentirao je Bruno, koji je pokušavao što brže odbrojati do kraja tih deset sekundi. 

 | Autor:

U sljedeći izazov Marco je 'usosio' WTFtachu. I ona je morala držati bube na dlanu i stvarno joj baš i nije bilo svejedno. Ali ako vam se ovaj izazovu učinio gadnim, samo ćemo vam reći da je kasnije u igru došao i pauk. Ogroman pauk...

 | Autor:

Kakve su još sve izazove morali napraviti i kakve su bile reakcije, pogledajte u novom 'straaaaaašnom' videu na JoomBoos YouTube kanalu.

Tvoja reakcija?