Tko je Jessica koja je s LayZjem snimila spot?

zenski svijet/instagram
Jessica (19) upravo je izbacila novu pjesmu i to u duetu s LayZjem. Kako vam se sviđa?
Vidi originalni članak

Jessica Atlić-McColgan pobjednica je popularnog pjevačkog showa 'Zvijezde', no, za razliku od mnogih pobjednika raznih talent showova kod nas, Jessica nije nestala sa scene čim je osvojila nagradu, već upravo suprotno.

Nova pjesma:

Upravo je izbacila novu pjesmu u suradnji s youtuberom Lay Zjem, 'Gubim kontrolu', a za istu su snimili i video spot.

Prvi singl u suradnji s Dečakom

I dok je u showu cijelu Hrvatsku oduševila svojim glasom, preslatka Zadranka i nakon pobjede nastavila je žariti i paliti scenom. 

Svoj debitantski singl 'Propuštene šanse' Jessica je izbacila početkom 2018. godine, a na pjesmi je surađivala s Ivanom Dečakom iz popularne 'Vatre'. Ivan je napisao i glazbu i tekst za njezin debitantski singl.

"Dugo smo tražili pravu pjesmu s kojom ću se predstaviti. Cijeli proces stvaranja i snimanja bio je dug, zabavan i jedno sasvim novo iskustvo koje će imati posebno mjesto u mom sjećanju", izjavila je tada Jessica za RTL, u čijem je showu i pobijedila, a osim pjesama na hrvatskom jeziku, snima i pjeva i na engleskom.

Obožava pop i indie rock

U finalu 'Zvijezda' Jessica je baš onako zakucala sve svoje dotad izvanredne nastupe izvedbom pjesme 'Make You Feel My Love', ali ovakve balade nisu jedino što ova talentirana djevojka sluša. 

U intervjuu za Večernji list Jessica je priznala kako joj je glazbeni ukus dosta šarolik.

"Slušam svu dobru glazbu. Još kao malenu tata me uveo u svijet starih svjetskih klasika: AC/DC, Sting, The Police, Seal, Paul Weller... Kao što je jedan moj prijatelj rekao, naslušala sam se dobre glazbe tijekom cijelog života, pa nije čudno što na sebi svojstven način izražavam glazbu koju osjećam. Za stil koji najviše slušam bih rekla da je pop/indie rock", izjavila je.

Pleše zumbu i putuje

Osim glazbe, Jessicina velika strast je i ples, u slobodno vrijeme pleše zumbu, a obožava i putovanja. Od malih nogu redovito putuje s roditeljima.

"Toliko sam proputovala da mi je lakše reći na kojem kontinentu nisam bila, a to su Afrika i Antarktika. Rodila sam se u Kolumbiji, pa mama često kaže da sam pokupila latinski osjećaj za glazbu. Živjela sam u nekim europskim zemljama te jako puno turistički putovala. Jer putovanja su najveća životna škola, upoznaješ nove ljude, novu kulturu, arhitekturu, svijet", izjavila je za Večernji.hr.

Njenu glazbu će slušati generacije

No, ipak je glazba ono u čemu Jessica najviše uživa. A s obzirom na to koliko je genijalna pjevačica i izvođačica, čini nam se da bi uz njezinu glazbu mogli uživati mnoge generacije u budućnosti.

Posjeti joomboos.24sata.hr