Tko je to u 2018. imao najviše pratitelja na Instagramu?

arianagrande/instagram justinbieber/instagram kyliejenner/instagram
Ove zvijezde su ove godine najpraćenije
Vidi originalni članak

Dok svi skupljamo pratitelje na Instagramu, neki su malo uspješniji od drugih u tome. No, broj pratitelja koji su ove poznate osobe skupile zaista je vrtoglav! Redbook donosi top 10 zvijezda koje su ove godine imale najviše Instagram pratitelja!

1. Justin Bieber- 103 milijuna pratitelja

Iako je prošlo više od godine dana od zadnjeg albuma, to ne znači kako se njegova slava gasi. Imao je mnoge pjevačkle suradnje ove godine, a prašinu je digao i njegov brak s Hailey Baldwin. 

2. Neymar Jr.- 106 milijuna pratitelja

Jedan od najpoznatijih nogometaša na svijetu ove je godine promijenio klub, a fanove uveseljava fotografijama s terena. Ali zanimljivo, ponekad zna objaviti i zgode društva crtane serije `Spužva Bob Skockani`!

3. Taylor Swift- 113 milijuna pratitelja

Taylor je poznata po tome da zna ugoditi svojim fanovima. A, na Instagramu to znači imati kvalitetne fotke s koncerata te fotke sa svojim mačkama i članovima obitelji.

4. Kylie Jenner- 120 milijuna pratitelja

TV osobnost, model, poduzetnica i, od 2018., mama. Fanovi s divljenjem pregledavaju njezin profil i skupljaju savjete kako imati sve. Besprijekorne fotografije, kozmetičke promotivne linije i videa njezine bebe Stormi ispunjavaju feedove njezinih fanova.

5. Kim Kardashian- 121 milijuna sljedbenika

Slično kao i sestru, Kim prati 121 milijuna fanova koji su zadivljeni njezinim glamuroznim životom. Na njezinom profilu može se vidjeti hrpa odjevnih kombinacija, njezina preslatka djeca, a ponekad i Kanye. 

6. Beyonce- 126 milijuna sljedbenika

Super zaposlena pjevačka diva uz sve turneje i bogat obiteljski život uvijek ima vremena za fanove i Instagram objave. Pa ne zove se bezveze Queen Bey!

7. The Rock- 127 milijuna pratitelja!

Bez obzira diže li nezamislive stvari ili jede jako puno pizze, ljudi žele vidjeti što The Rock kuha. Legendarni hrvač i akcijska zvijezda ima prekrasnu obitelj, dobar smisao za humor i kvalitetu da i najdosadnije postove učini zanimljivima.

8. Ariana Grande- 136 milijuna pratitelja

2018. godina bila je u svakom pogledu burna i značajna za Arianu. Prošla je prekid sa zaručnikom, a veliki trag ostavila je i smrt njezina bivšeg dečka. Osim toga, proglašena je Billboardovom ženom godine. Uz sve to uspjela je biti aktivna na Instagramu, i to kako! Njezin profil postao je prava mala umjetnička galerija što je prepoznalo 136 milijuna pratitelja!

9.Selena Gomez- 144 milijuna pratitelja

Selena Gomez je, osim poslovnim uspjesima, u ovoj godini fanove oduševila i objavljivanjem nefiltriranih fotografija na Instagramu. To je zaista nešto što je danas teško pronaći. 

10. Cristiano Ronaldo- 147 milijuna pratitelja

2018. godina bila je prepuna promjena i za Ronalda. Najveća je zasigurno ta da je nakon skoro deset godina igre za Real Madrid prešao u Juventus F.C. Bilo da objavljuje fotografije samoga sebe, obitelji ili nečeg trećeg, fanovi ga uvijek obožavaju.

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima po cijeni od 25 kuna! 

 

Posjeti joomboos.24sata.hr