Prvi 1231 pregleda 21. prosinca 2018.

Tko je to u 2018. imao najviše pratitelja na Instagramu?

arianagrande/instagram justinbieber/instagram kyliejenner/instagram

Ove zvijezde su ove godine najpraćenije

Dok svi skupljamo pratitelje na Instagramu, neki su malo uspješniji od drugih u tome. No, broj pratitelja koji su ove poznate osobe skupile zaista je vrtoglav! Redbook donosi top 10 zvijezda koje su ove godine imale najviše Instagram pratitelja!

1. Justin Bieber- 103 milijuna pratitelja

Iako je prošlo više od godine dana od zadnjeg albuma, to ne znači kako se njegova slava gasi. Imao je mnoge pjevačkle suradnje ove godine, a prašinu je digao i njegov brak s Hailey Baldwin. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

2. Neymar Jr.- 106 milijuna pratitelja

Jedan od najpoznatijih nogometaša na svijetu ove je godine promijenio klub, a fanove uveseljava fotografijama s terena. Ali zanimljivo, ponekad zna objaviti i zgode društva crtane serije `Spužva Bob Skockani`!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O seu foco é a sua realidade 😉

A post shared by EneJota 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) on

3. Taylor Swift- 113 milijuna pratitelja

Taylor je poznata po tome da zna ugoditi svojim fanovima. A, na Instagramu to znači imati kvalitetne fotke s koncerata te fotke sa svojim mačkama i članovima obitelji.

4. Kylie Jenner- 120 milijuna pratitelja

TV osobnost, model, poduzetnica i, od 2018., mama. Fanovi s divljenjem pregledavaju njezin profil i skupljaju savjete kako imati sve. Besprijekorne fotografije, kozmetičke promotivne linije i videa njezine bebe Stormi ispunjavaju feedove njezinih fanova.

5. Kim Kardashian- 121 milijuna sljedbenika

Slično kao i sestru, Kim prati 121 milijuna fanova koji su zadivljeni njezinim glamuroznim životom. Na njezinom profilu može se vidjeti hrpa odjevnih kombinacija, njezina preslatka djeca, a ponekad i Kanye. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The @kkwbeauty Glam Bible is launching Nov 23. I know you guys are gonna love this! Kkwbeauty.com

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

6. Beyonce- 126 milijuna sljedbenika

Super zaposlena pjevačka diva uz sve turneje i bogat obiteljski život uvijek ima vremena za fanove i Instagram objave. Pa ne zove se bezveze Queen Bey!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

7. The Rock- 127 milijuna pratitelja!

Bez obzira diže li nezamislive stvari ili jede jako puno pizze, ljudi žele vidjeti što The Rock kuha. Legendarni hrvač i akcijska zvijezda ima prekrasnu obitelj, dobar smisao za humor i kvalitetu da i najdosadnije postove učini zanimljivima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Midweek carb up and takin’ these sexy pizzas 🍕 to pound town. Before our big action scenes tomorrow for HOBBS & SHAW, I get that glorious text from my strength and conditioning coach @daverienzi that says, “for your big scene tomorrow we need to fill you out more.. need you to eat pizza tonight and shoot me pics from the gym in the morning” — it worked. Muscle bellies are full, dense and striated. Achieving and maintaining a certain aesthetic for months while filming is such a crazy science that requires constant strategy and a surgical eye from a great coach. As scientific and intellectualized as this process can be - when you strip it all down to brass tacks, it basically means you gotta be fucking nuts to constantly commit to this discipline. Eh, I am what I am 😉🤷🏾‍♂️👊🏾 #HobbsAndShaw #CommitToTheCharacter #HobbsForTheWin #PizzaPoundTown

A post shared by therock (@therock) on

8. Ariana Grande- 136 milijuna pratitelja

2018. godina bila je u svakom pogledu burna i značajna za Arianu. Prošla je prekid sa zaručnikom, a veliki trag ostavila je i smrt njezina bivšeg dečka. Osim toga, proglašena je Billboardovom ženom godine. Uz sve to uspjela je biti aktivna na Instagramu, i to kako! Njezin profil postao je prava mala umjetnička galerija što je prepoznalo 136 milijuna pratitelja!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

9.Selena Gomez- 144 milijuna pratitelja

Selena Gomez je, osim poslovnim uspjesima, u ovoj godini fanove oduševila i objavljivanjem nefiltriranih fotografija na Instagramu. To je zaista nešto što je danas teško pronaći. 

10. Cristiano Ronaldo- 147 milijuna pratitelja

2018. godina bila je prepuna promjena i za Ronalda. Najveća je zasigurno ta da je nakon skoro deset godina igre za Real Madrid prešao u Juventus F.C. Bilo da objavljuje fotografije samoga sebe, obitelji ili nečeg trećeg, fanovi ga uvijek obožavaju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bom fim de semana 👌👍😘

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima po cijeni od 25 kuna! 

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Justiiin <3