Top 5 make-up izdanja YouTuberica

only_berger/Instagram
One su kul, odvažne, samouvjerene, kreativne, a ti s nestrpljenjem iščekuješ svaki njihov novi video. One su mlade nade YouTube scene i na Instagramu svakodnevno objavljuju hrpu fotki.
Vidi originalni članak

Mnoge YouTuberice često eksperimentiraju s make-upom, a mi smo odlučili istražiti njihove Instagram profile te pronaći top 5 najboljih make-up izdanja.

1. Marija Žeželj

Ovaj prirodan make-up daje svježinu svakom licu i Marija nas je oduševila njime na prvi pogled. Misliš li da bi ga i ti mogla iskopirati?

2. Ruža Rupić

Jedna od najpopularnijih balkanskih YouTuberica (i pjevačica), oduševila nas je make-upom s naslovnice svog glazbenog albuma. Dok su oči u nježnim i prirodnim bojama, usne je naglasila upečatljivim crvenim ružem.

Naša Ema iz dvojca ,,Two crazy beauties" iznenadila nas je pomalo neobičnom kombinacijom sjenila. Možda ovakvu intenzivno crvenu ne bi preporučili za školu, ali za izlazak s frendicama u grad je pun pogodak.

4. SaamoPetraa

Još jedan odličan primjer kako se make-up može isfurati hrabro i neuobičajeno te izgledati genijalno. Želiš li pokazati kako si cura sa stavom i uvijek svoja, odvaži se na smokey eyes i taman ruž.

5. Gloria Berger.

Premda Glorija inače fura prirodan look i ne troši previše vremena na šminkanje, za potrebe jednog snimanja se morala prepustiti u ruke profesionalnih make-up artista i rezultati su bili sjajni. Glorija nas je sve iznenadila te jednostavno- zablistala.

 

NOVI NAVIJAČKI HIT "MOJA CROATIA" LAYZ FT STOKA, 18.05. 12H

Posjeti joomboos.24sata.hr