Totalni JoomBoos: Zbog ogromne potražnje rastu cijene ulaznica!

Cijena klasične ulaznice je 99 kuna do sutra, nakon čega cijena skače na 119 kuna
Vidi originalni članak

Ako netko još slučajno nije čuo, 21. listopada se u Areni Zagreb održava Totalni JoomBoos, najveći YouTube spektakl u regiji ikad. Program će biti genijalan, dolaze svi najpopularniji regionalni youtuberi i najjači svjetski youtuber KSI, koji svi zajedno imaju milijune obožavatelja po svijetu. 

Navala za ulaznicama je svaki dan sve veća, a zbog velike potražnje cijena ulaznica sutra ide gore! Cijena klasične ulaznice trenutno je 99 kuna, sve do sutra, a nakon toga cijena raste na 119 kuna! Ulaznice se mogu kupiti na Entrio.hr kao i na svim Entrio prodajnim mjestima!

VIP Fan Pit i Meet & Greet ulaznice ostaju iste

Osim klasičnih ulaznica, mogu se kupiti i VIP - Fan Pit ulaznice za 199 kuna, koje uključuju mjesta u najboljim redovima kako bi najbolje osjetili atmosferu spektakla te VIP - Meet & Greet ulaznice za 1.500 kuna, s kojima možete upoznati, družiti se i fotkati s KSI-jem! Cijene ovih ulaznica neće rasti! 

Tko sve dolazi na Totalni JoomBoos?

Osim KSI-ja, na Totalni dolaze najjači regionalni i domaći youtuberi, od Petre, LayZ-ja, Dennisa, Glorije do Bake Prase, Chode, Ruže Rupić i njih još 40-ak. OVDJE možete naći popis svih youtubera koji dolaze.

Što sve uključuje program?

- Nastup KSI-a
- Koncerti YouTubera
- Izazovi uživo
- Natjecanje YouTubera u Fortniteu
- Q&A s YouTuberima
 -Fotkanje
 -Radionice
 -Merch (kape, majice, šalice, posteri...)
- Meetupovi
- Razne igre i aktivacije unutar dvorane

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Posjeti joomboos.24sata.hr