Tragedija: Jennifer (43) usisao avion

Handout/REUTERS/PIXSELL
Za vrijeme leta motor je eksplodirao, a Jennifer je gotovo usisao avion.
Vidi originalni članak

Zrakoplov koji je letio od New Yorka prema Dallasu u Sjedinjenim Američkim Državama za vrijeme leta ostao je bez jednog motora. Naime, motor je eksplodirao, a komad motora odletio je i razbio prozor aviona pored kojeg je sjedila Jennifer Riordan koja se vraćala s poslovnog puta. 

Zbog snažnih tlakova, Jennifer je s pola tijela visila van iz aviona, a nekoliko putnika ju je pokušalo uvući natrag. Unatoč tome što su uspjeli, majka dvoje djece nije preživjela ovu nesreću, te je umrla u bolnicu u Philadelphiji gdje je avion prisilno sletio. 

U nesreći zrakoplova Southwest Airlinesa ozlijeđeno je sedmero ljudi, a pilotkinja Tammie Jo Shults je uspjela sigurno spustiti zrakoplov i spasiti živote drugih putnika. 

- Vidio sam muškarca s kaubojskim šeširom kako trči nekoliko redova naprijed kako bi zgrabio ženu i uvukao ju nazad. Ona je bila gotovo izvan zrakoplova. Uspjeli su. Žena je bila teško ozlijeđena i oživljavali su ju - izjavio je jedan od putnika, Alfred Tumlinson.

Strašno!

Stigao nam novi broj JoomBoos VideoStar magazina u kojem smo, samo za vas, pripremili hrpu iznenađenja. Možete odabrati između dvije naslovnice. Na jednoj se nalazi zločesti dečko YouTubea Logan Paul, a na drugoj jedna od najpopularnijih hrvatskih YouTuberica SaamoPetra

Na više od 120 strana pročitajte ekskluzivni intervju s popularnim YouTuberom Davorom Gerbusom i saznajte kako se nosi s hejterima. Tu je i intervju s licem s naslovnice - Petrom Dimić koja samo za vas otkriva kako pronaći pravu ljubav. 

U novom broju pročitajte i avanturu života JoomBoos novinarke Neli, koja je s 19 godina stavila ruksak na leđa i hrabro se uputila u Indiju. 

Bratska ljubav jedna je od najboljih i najiskrenijih veza, no ponekad nas braća i sestre izluđuju. Doznaj kako preživjeti s njima pod istim krovom. Svi znamo da nije lijepo manipulirati s roditeljima, ali JoomBoos daje trikove kako da ti ipak starci ispune svaku želju. 

Posjeti joomboos.24sata.hr