Tri JoomBoosove pjesme u finalu MAC-a

Sandra Simunovic/PIXSELL Josip Regovic/PIXSELL JoomBoos/YouTube
Još jedan uspjeh ostvarile su Joomboosove pjesme. Ušle su u finale velike glazbene dodjele nagrada. Tko će osvojiti nagradu ostaje nam za vidjeti za par mjeseci!
Vidi originalni članak

Nevjerojatan uspjeh! Tri pjesme koje su objavljene na JoomBoos kanalu ušle su u finale 'Music Awards Ceremony'. Show će se održati 2020. godine u Štark Areni u Beogradu. Glavni organizator je Skymusic koji je za tu prigodu pripremio nezapamćen spektakl. 

Pjesme su raspoređene u kategorije: Pop glazba, rock, narodna, hip-hop i trep/rep. Naše pjesme zauzele su mjesto u zadnjoj kategoriji. Cilj je jedan, odati počast profesionalcima zbog njihovog rada, angažmana i popularnosti.

Pjesme koje su ušle u finale su:

8Rasta9 - Crni dani

Pjesma koju je odrepao youtuber Borna Rastović na YouTubeu je poslušana 409 tisuća puta. Tekst pjesme napisao je jedan od sudaca u showu 'Rap Camp', Fil Tilen. 

Joomboos ft. Baka prase - Generacija Z

Pjesma Generacija Z dijelo je JoomBoosovih youtubera u suradnji s jednim od najpoznatijih balkanskih youtubera, Bakom Prase. Pjesma je snimljena kao 'himna generacije', a izašla je u sklopu popularnog serijala 'Savršen spoj'. U njoj pjevaju svi youtuberi JoomBoosa i glumci iz serije, a pridružio im se jedan jedini Baka Prase. Tekst pjesme napisao je Fil Tilen, a preslušana je četiri i pol milijuna puta.

Stoka, LayZ i Zsa Zsa - Božić je

Poznatu blagdansku pjesmu 'Božić je' napisale su i otpjevale zvijezde hrvatske glazbene scene: Zsa Zsa, Marin Ivanović Stoka i LayZ. Pjesma je na JoomBoosovom kanalu poreslušana skoro 800 tisuća puta. Ovih blagdana, pjesma je nezaobilazna na playlistama svih ljubitelja božićnog razdoblja.

Za svog favorita glasati možete i vi na službenoj stranici MAC-a

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr