Prvi 623 pregleda 21. prosinca 2019.

Tri JoomBoosove pjesme u finalu MAC-a

Sandra Simunovic/PIXSELL Josip Regovic/PIXSELL JoomBoos/YouTube

Još jedan uspjeh ostvarile su Joomboosove pjesme. Ušle su u finale velike glazbene dodjele nagrada. Tko će osvojiti nagradu ostaje nam za vidjeti za par mjeseci!

Nevjerojatan uspjeh! Tri pjesme koje su objavljene na JoomBoos kanalu ušle su u finale 'Music Awards Ceremony'. Show će se održati 2020. godine u Štark Areni u Beogradu. Glavni organizator je Skymusic koji je za tu prigodu pripremio nezapamćen spektakl. 

Pjesme su raspoređene u kategorije: Pop glazba, rock, narodna, hip-hop i trep/rep. Naše pjesme zauzele su mjesto u zadnjoj kategoriji. Cilj je jedan, odati počast profesionalcima zbog njihovog rada, angažmana i popularnosti.

Pjesme koje su ušle u finale su:

8Rasta9 - Crni dani

Pjesma koju je odrepao youtuber Borna Rastović na YouTubeu je poslušana 409 tisuća puta. Tekst pjesme napisao je jedan od sudaca u showu 'Rap Camp', Fil Tilen. 

Joomboos ft. Baka prase - Generacija Z

Pjesma Generacija Z dijelo je JoomBoosovih youtubera u suradnji s jednim od najpoznatijih balkanskih youtubera, Bakom Prase. Pjesma je snimljena kao 'himna generacije', a izašla je u sklopu popularnog serijala 'Savršen spoj'. U njoj pjevaju svi youtuberi JoomBoosa i glumci iz serije, a pridružio im se jedan jedini Baka Prase. Tekst pjesme napisao je Fil Tilen, a preslušana je četiri i pol milijuna puta.

Stoka, LayZ i Zsa Zsa - Božić je

Poznatu blagdansku pjesmu 'Božić je' napisale su i otpjevale zvijezde hrvatske glazbene scene: Zsa Zsa, Marin Ivanović Stoka i LayZ. Pjesma je na JoomBoosovom kanalu poreslušana skoro 800 tisuća puta. Ovih blagdana, pjesma je nezaobilazna na playlistama svih ljubitelja božićnog razdoblja.

Za svog favorita glasati možete i vi na službenoj stranici MAC-a

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?