Tri problema u seksu s kojima se suočavaju parovi

madelame@instagram
Veza nekada može genijalno funkcionirati na svim razinama, ali onda se parovi suoče s problemima u krevetu za koje misle da su teško prebrodivi. Porazgovarali smo s nekoliko cura koje su nam otkrile o kakvim je problemima riječ.
Vidi originalni članak

1. NE MOGU SVRŠITI U KLASIČNOM SNOŠAJU.

"Nikada nisam mogla doživjeti orgazam u klasičnom snošaju. Mogu svršiti jedino kad me dečko oralno zadovoljava. Isprobali smo sve moguće poze ali niti jedna nije upalila".       


Odgovor: Samo 30 posto žena može doživjeti orgazam za vrijeme penetracije. Najčešći su razlozi nedostatak podražaja u genitalnom području, nemogućnost potpunog opuštanja ili partnerovo prebrzo svršavanje. Rješenje može biti nešto od ovog: otvorena komunikacija s partnerom o problemu, poza u kojoj je klitoris dodatno stimuliran (misionarska u kojoj korijen penisa i pubična kost dodiruju klitoris) te lubrikanti. 

via GIPHY

2. DRASTIČNO MI SE SMANJILA ŽELJA ZA SEKSOM.

"Na početku veze stalno sam željela seks no otkako smo dečko i ja počeli zajedno živjeti, moja je želja splasnula ali njegova nije. I dalje očekuje seks jednom ili čak dva puta dnevno a meni je muka. Doslovno to odrađujem. Što da radim?"

                                        
Odgovor:
Dečki su u pravilu "napaljeniji" od žena, a možda je tvoja smanjena želja pitanje seksualne motivacije. Dok ste "hvatali" trenutke i mjesta za seks, cijela vam je stvar bila uzbudljivija od situacije u kojoj ste danas, a u kojoj možete voditi ljubav kad god vam padne na pamet jer vas ništa i nitko u tome ne sprječava. "Začinite" seksualni život tako što ćete strast iz kreveta prebaciti na druga mjesta. 

via GIPHY

3. PREVIŠE RAZMIŠLJAM O SVOM TIJELU DOK VODIM LJUBAV PA SE NE MOGU OPUSTITI.

"Nisam zadovoljna time kako izgledam i to mi kvari seksualni život. Ne dopuštam dečku da me vidi golu, a ljubav vodimo isključivo u mraku. Zbog svega toga on je izgubio želju, ili barem ja imam takav osjećaj".                                                                                                 
Odgovor: Umjesto da se fokusiraš na one dijelove vašeg tijela koji ti se baš i ne sviđaju, koncentriraj se na one kojima si zadovoljna. Zamoli ga da ti kaže što mu se u vezi tvog tijela najviše sviđa. Njegove bi ti rečenice trebale biti dovoljne da ipak poželiš upaliti svijetlo i dopustiš mu da u njemu potpuno uživa.

via GIPHY

POSLUŠAJ NAJBOLJI NAVIJAČKI HIT!

Posjeti joomboos.24sata.hr