Prvi 6314 pregleda 28. lipnja 2018.

Tri problema u seksu s kojima se suočavaju parovi

madelame@instagram

Veza nekada može genijalno funkcionirati na svim razinama, ali onda se parovi suoče s problemima u krevetu za koje misle da su teško prebrodivi. Porazgovarali smo s nekoliko cura koje su nam otkrile o kakvim je problemima riječ.

1. NE MOGU SVRŠITI U KLASIČNOM SNOŠAJU.

"Nikada nisam mogla doživjeti orgazam u klasičnom snošaju. Mogu svršiti jedino kad me dečko oralno zadovoljava. Isprobali smo sve moguće poze ali niti jedna nije upalila".       


Odgovor: Samo 30 posto žena može doživjeti orgazam za vrijeme penetracije. Najčešći su razlozi nedostatak podražaja u genitalnom području, nemogućnost potpunog opuštanja ili partnerovo prebrzo svršavanje. Rješenje može biti nešto od ovog: otvorena komunikacija s partnerom o problemu, poza u kojoj je klitoris dodatno stimuliran (misionarska u kojoj korijen penisa i pubična kost dodiruju klitoris) te lubrikanti. 

via GIPHY

2. DRASTIČNO MI SE SMANJILA ŽELJA ZA SEKSOM.

"Na početku veze stalno sam željela seks no otkako smo dečko i ja počeli zajedno živjeti, moja je želja splasnula ali njegova nije. I dalje očekuje seks jednom ili čak dva puta dnevno a meni je muka. Doslovno to odrađujem. Što da radim?"

                                        
Odgovor:
Dečki su u pravilu "napaljeniji" od žena, a možda je tvoja smanjena želja pitanje seksualne motivacije. Dok ste "hvatali" trenutke i mjesta za seks, cijela vam je stvar bila uzbudljivija od situacije u kojoj ste danas, a u kojoj možete voditi ljubav kad god vam padne na pamet jer vas ništa i nitko u tome ne sprječava. "Začinite" seksualni život tako što ćete strast iz kreveta prebaciti na druga mjesta. 

via GIPHY

3. PREVIŠE RAZMIŠLJAM O SVOM TIJELU DOK VODIM LJUBAV PA SE NE MOGU OPUSTITI.

"Nisam zadovoljna time kako izgledam i to mi kvari seksualni život. Ne dopuštam dečku da me vidi golu, a ljubav vodimo isključivo u mraku. Zbog svega toga on je izgubio želju, ili barem ja imam takav osjećaj".                                                                                                 
Odgovor: Umjesto da se fokusiraš na one dijelove vašeg tijela koji ti se baš i ne sviđaju, koncentriraj se na one kojima si zadovoljna. Zamoli ga da ti kaže što mu se u vezi tvog tijela najviše sviđa. Njegove bi ti rečenice trebale biti dovoljne da ipak poželiš upaliti svijetlo i dopustiš mu da u njemu potpuno uživa.

via GIPHY

POSLUŠAJ NAJBOLJI NAVIJAČKI HIT!

Tvoja reakcija?

RIJEŠI ME!

KVIZ: Isplaniraj dejt i saznaj gdje ćeš sresti ljubav života

3 komentar/a

Potato7

na videostar partiju 16.12. jej. nejdem na to a to znaci da nikad necu sresti ljubav mog zivota.. fml

LessiePotter

Napravit cu 86 dolara za sat od kuce. Bio sam šokiran kad je moj susjed rekao da je prosjek 95 dolara, ali vidim kako to sada radi. Osjecam se toliko slobode sada kad sam ja vlastiti šef. posjetiti>>>>> www.WebJob33.Com