Tuga u svlačionici: Vatreni više od sat vremena plakali!

Pixsell
Šok, nevjerica, tuga, očaj i razočaranje izmjenjivali su se na njihovim licima
Vidi originalni članak

Teška utakmica sinoć se odigrala na travnjaku gradića Lensa. Bila je to posljednja stanica za našu reprezentaciju i desetke tisuća navijača koji su ih vjerno pratili na svim utakmicama Europskog prvenstva 2016.

Ponovljeni produžetci donijeli su rezultat kojeg smo se najviše pribojavali: 1-0 za Portugal.

Sudački zvižduk za kraj utakmice igračima je pao nevjerojatno teško i rijetki su skrivali suze. Tješili su ih navijači, tješili su jedni druge, tješili su ih čak i Portugalci, ali ništa nije bilo dovoljno.

Više od sat vremena Vatreni su plakali u svlačionici pokušavajući shvatiti gdje je krenulo krivo, zašto ih sreća nije poslužila. 

- Tužni smo i razočarani. Zaslužili smo više jer smo bili bolja ekipa. Imali smo inicijativu i više prilika, a oni su zabili gol iz jedne sretne kontre. Teško mi je nešto kazati nakon ovakvog poraza - izjavio je neutješni Luka Modrić dodavši kako nisu zaslužili ispasti na ovakav način.

- Svjesni smo propuštene šanse, ali idemo dalje. Sutra je novi dan. Mislim da nam nitko ne može reći da nismo dali sve od sebe. Vidjelo se s kakvim je respektom Portugal ušao u utakmicu - rekao je Vedran Ćorluka.

Pred dečkima su nove kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u 2018. godine i sigurni su kako će i tamo, još jednom, dati sve do sebe, ali i da će tog puta sreća biti na njihovoj strani.

Ipak, jedno je sigurno. Vatreni možda nisu pobijedili, nisu kući donijeli toliko priželjkivani pehar, ali u jednom su uspjeli - ujedinili su naciju. Bravo dečki!

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Posjeti joomboos.24sata.hr