U Hrvatsku je stigla prva prava Harry Potter kuharica

lumen_izdavastvo/WARNER BROS. ENTERTAINMENT INC./Školska knjiga
Obožavatelji 'Harry Potter' filmova u Hrvatskoj ovih dana su došli na svoje jer je prva službena 'Harry Potter' kuharica prevedena na hrvatski i dostupna je u našim knjižarama. A ako te zanima još detalja o njoj, nastavi čitati
Vidi originalni članak

Zaista ne mislimo da postoji osoba koja je gledala filmove o Harryju Potteru i barem jednom nije pomislila kako bi željela probati barem zalogajčić sve one silne hrane kojom su se gostili učenici iz najpoznatije čarobnjačke škole. A ako ste mislili da to nikada nećete doživjeti, s veseljem ćemo vam reći da ste se malo prevarili jeeer...

U naše je knjižare stigla "Službena Harry Potter kuharica - Slane i slatke čarolije", piše Miss7. Ovu kuharicu inspiriranu filmovima, osmislila je slastičarka Joanna Farrow, koja je na receptima radila godinama. A ono što je najbolje jest činjenica da je ona službena, tj. sama J. K. Rowling ju je pročitala i odobrila. 

Kuharica sadrži 43 recepta za slana i slatka jela između kojih možemo pronaći i one za munjolike pogače, čarobne gingerbreadse, pitu od bundeve i mnoge druge. Još jedna odlična stvar vezana uz ovu kuharicu jest ta što su mnogi recepti prilagođeni veganima, vegetarijancima i onima koji prakticiraju bezglutensku prehranu.

'Harry Potter' kuharicu možeš kupiti u knjižarama i na webu Školske knjige po cijeni od 149 kuna. A za vrijeme održavanja sajma Interliber, kao i u knjižarama te na webu, popust na ovu knjigu iznosit će 10 posto.

Već vidimo da nitko ovih dana neće izlaziti iz kuhinje!

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

Posjeti joomboos.24sata.hr