Prvi 1112 pregleda 12. studenoga 2021.

U Hrvatsku je stigla prva prava Harry Potter kuharica

lumen_izdavastvo/WARNER BROS. ENTERTAINMENT INC./Školska knjiga

Obožavatelji 'Harry Potter' filmova u Hrvatskoj ovih dana su došli na svoje jer je prva službena 'Harry Potter' kuharica prevedena na hrvatski i dostupna je u našim knjižarama. A ako te zanima još detalja o njoj, nastavi čitati

Zaista ne mislimo da postoji osoba koja je gledala filmove o Harryju Potteru i barem jednom nije pomislila kako bi željela probati barem zalogajčić sve one silne hrane kojom su se gostili učenici iz najpoznatije čarobnjačke škole. A ako ste mislili da to nikada nećete doživjeti, s veseljem ćemo vam reći da ste se malo prevarili jeeer...

U naše je knjižare stigla "Službena Harry Potter kuharica - Slane i slatke čarolije", piše Miss7. Ovu kuharicu inspiriranu filmovima, osmislila je slastičarka Joanna Farrow, koja je na receptima radila godinama. A ono što je najbolje jest činjenica da je ona službena, tj. sama J. K. Rowling ju je pročitala i odobrila. 

Kuharica sadrži 43 recepta za slana i slatka jela između kojih možemo pronaći i one za munjolike pogače, čarobne gingerbreadse, pitu od bundeve i mnoge druge. Još jedna odlična stvar vezana uz ovu kuharicu jest ta što su mnogi recepti prilagođeni veganima, vegetarijancima i onima koji prakticiraju bezglutensku prehranu.

'Harry Potter' kuharicu možeš kupiti u knjižarama i na webu Školske knjige po cijeni od 149 kuna. A za vrijeme održavanja sajma Interliber, kao i u knjižarama te na webu, popust na ovu knjigu iznosit će 10 posto.

Već vidimo da nitko ovih dana neće izlaziti iz kuhinje!

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

Tvoja reakcija?