U modi su sada - mikro šiške!

rasmineshairmess, meganfox/instagram/canva
Kao i modni trendovi, trendovi vezani uz frizure se mijenjaju brzinom svjetlosti pa su nam tako sada u modu došle mikro šiške, poznate i kao 'baby bangs'
Vidi originalni članak

Ove godine, šiške doživljavaju svoj veliki povratak, no trend koji će definitivno prevladavati su - mikro šiške. Naime, kako piše Her, ovakve šiške su iznimno kratke, vrlo su odvažne i ističu ono najbolje na vašem licu. 

Ovaj trend pojavio se još u veljači 2020. godine kada ga je, na dodjeli Oscara isfurala glumica Alexa Demie, no tek je sad zaista uzeo maha. To pokazuje i broj pretraga ove frizure na Pinterestu koji je porastao za više od 50 posto. 

Nakon Alexe, ovom trendu se priklonila i Megan Fox koja je mikro šiške isfurala na prošlogodišnjoj Met Gali, a kasnije su im se pridružile i Rihanna i Beyonce koja mikro šiške ima čak i na naslovnici britanskog Voguea. 

Ravne mikro šiške najbolje će pristajati ovalnom obliku lica, a ako imate okruglo lice, savjetujemo vam da se odlučite za mikro šiške koje ćete malo pomaknuti na stranu.

Također, važno je naglasiti da ovakvoj frizuri trebate posvetiti i malo više vremena nego inače s obzirom na to da svaki tip šiški, pa tako i ove, zahtijevaju redovno stiliziranje. 

Što vi kažete na ovakvu frizuru? 

 

Pogledajte drugu epizodu Outsidera!

Posjeti joomboos.24sata.hr