U novoj epizodi Joonglaa Stara pali su 'niski udarci'

joonglaa
U četvrtoj epizodi kandidati Joonglaa Star showa dobili su zadatak snimiti disstrack jedni na druge. Evo kako je to ispalo
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO:

Kandidati 'A teama', koji vodi slovenska pjevačka zvijezda Ayla, 'CF Teama' koji vodi influencer Coolfotr te tima 'Bundy's Finest', koji vodi radijski voditelj i pjevač Klemen Bunderla, međusobno su si riječima zadali 'niske udarce', a njihovi disstrackovi zaista zvuče kao kakve profesionalne pjesme. A snimili su i spot, naravno!

Koji tim je bio najbolji?

"U prošloj epizodi kandidati su pokazali kakav im je plesni talent, a ovoga puta ćemo vidjeti i čuti kako repaju, pjevaju i 'roastaju' jedni druge", najavio je na početku epizode novi 'disstrack' izazov Dejan Krajnc, glazbenik i voditelj Joonglaa Stara. A nakon kratke najave, disstrackanje je moglo početi!

Tko se najbolje snašao u ovom zadatku, tko je zadao najniže udarce i tko najbolje repa i koga su braća Anej i Rok iz BQL-a najbolje ocijenili, pogledajte u uzbudljivoj i zabavnoj četvrtoj epizodi samo na Joonglaa YouTube kanalu!

U ovom showu Slovenija traži prvu youtubersku zvijezdu koja će se pridružiti Joonglaa YouTube kanalu i već poznatim licima koja na tom kanalu pratite. Ubrzo ćemo saznati tko će biti ta nova hot zvijezda, samo nas pratite i bit ćete prvi informirani! 

 

U ljetnom broju JoomBoos Videostar magazina pronađite najsočnije priče!

Posjeti joomboos.24sata.hr