U vrat, u obraz, jezikom: 12 tipova poljubaca i što znače

canva/youtube
Ako te partner poljubi u usta, što to znači? A ako ti poljubi ruku? A vrat? Ako želiš saznati što o tebi misli partner i kakve osjećaje gaji, vrijeme je da pokušaš pročitati ove znakove...
Vidi originalni članak

1. Poljubac u usta

Ovaj tip poljupca znači da vaš partner cijeni vašu ljubav. Brz, prilično suh poljubac, često zatvorenih usta način je na koji se muškarac u ljubavnoj vezi pozdravlja. Ako vas ljubi u usta kod kuće, znači da ste mu postali dio svakodnevnog života, a kad vas tako ljubi u javnosti to znači da je ozbiljan u vezi pravca kojim se vaša veza kreće, piše YourTango.

2. Poljubac u tjeme

Značenje ovog poljupca je to da vam vaš partner poručuje da se želi pobrinuti za vas. Kada muškarac ženu poljubi u tjeme, pokazuje da se brine i želi sa svoje partnerice skinuti sav teret svijeta. Tako vam poručuje da će uvijek biti tu za vas i da ste mu cijeli svijet. Slatko, zar ne?

3. Poljubac u ruku

via GIPHY

Ohhh, vaš partner voli očijukati... Ako vam muškarac poljubi ruku, možete biti sigurni u nekoliko stvari, prva je ta da je iznimno samouvjeren i pomalo voli napraviti show. Druga je ta da vas želi za sebe, pa tako možete biti sigurni da će vas uskoro pokušati osvojiti, ako već nije!

4. Poljubac u zapešće

U-la-la, ovo je 'opasan' poljubac čije značenje predstavlja da će situacija postati jako zavodljiva... Ako vas partner poljubi u zapešće znači da se suzdržava od toga da s vas strgne svu odjeću, iako ste u javnosti. Pokazuje vam da se razumije u žensko tijelo i kako njegovi pojedini dijelovi funkcioniraju. Ako vas prilikom poljupca gleda u oči, nema dalje, njegovi ste...

5. Poljubac u vrat

via GIPHY

Značenje ovog poljupca je to da muškarac prema vama gaji snažne osjećaje. Poljubac u vrat je jako romantična gesta koja pokazuje više nego što i jedna riječ objašnjava. Ako vas tako ljubi, prava ste sretnica!

6. Poljubac jezikom

Uf, ovo znači samo jedno - vaš muškarac je u potpunosti zaluđen vama. Ako vas strastveno ljubi jezikom i pritom vas rukama drži za lice, želi vam pokazati koliko ste ga zaveli. Očaran je vašom pojavom i 'užasno' ga privlačite.

7. Poljubac u obraz

via GIPHY

Ajoj, žao nam je što vam ovo moramo reći, ali vaš 'partner' baš i nije zaljubljen u vas ako vas ljubi u obraz. Ako vas poljubi u obraz u situacijama kad je poželjnije da vas poljubi, na primjer, jezikom, ne sviđate mu se na taj način... Ovim poljupcem vam pokazuje da mu je stalo do vas, ali da ste ipak samo frendovi.

8. Poljubac u kapak

Vaš muškarac vas zaista cijeni! Nekima je ovaj tip poljupca smiješan jer nije baš poznata erogena zona, ali on ipak znači puno. Na taj način muškarac ženi pokazuje koliko cijeni nju i njezin pogled na svijet. Želi vam pokazati da ste voljeni i obožavani.

9. Poljubac u čelo

via GIPHY

Ovaj poljubac ima duboko značenje - njime vam muškarac pokazuje da vas voli duboko, iskreno, voli vas svom svojom dušom. Kad vas poljubi u čelo, govori vam da će biti tu za vas i želi vas zaštititi. Slatko!

10. Poljubac u trbuh

Značenje koje se krije iza ovog poljupca je to da mu je s vama jako ugodno i opuštajuće. Ako vas muškarac poljubi u trbuh, osjeća se 100 posto ugodno s vama i vjeruje da se i vi tako osjećate s njim. Ne osjećamo se svi sjajno kad je u pitanju izgled našeg trbuha, pa se muškarac koji vas tamo ljubi zahvaljuje što ste s njim podijelili svoju ranjivost. Također vam želi pokazati da obraća pažnju na vas.

11. Poljubac u grudi

Ovaj poljubac je jako intiman, a muškarac vam tako pokazuje da želi s vama istražiti sve... Na taj način vam pokazuje koliko je pažljiv i želi da uživate u zajedničkoj intimi.

12. Poljubac u rame

Ovaj poljubac znači samo jedno - vaš partner ima u vas jako veliko povjerenje. Kad vam ljubi rame, na podsvjesnoj razini predaje vam svoje srce, tijelo i dušu i govori vam hvala što ste tu da se može na vas osloniti. Iznad svega, pokazuje da vam vjeruje i cijeni vas - u potpunosti. Fizički i emocionalno ga privlačite. Želi da se osjećate voljeno i pokazuje koliko mu je stalo da s vama ostane zauvijek.

 

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

Posjeti joomboos.24sata.hr