Udala se Britney Spears, bivši 'uletio' na vjenčanje

BritneySpears/Instagram
Pjevačica Britney Spears jučer se udala za svog zaručnika Sama Asgharija, no vjenčanje je skoro upropastio njezin bivši muž
Vidi originalni članak

Sedam mjeseci nakon što je, od svog oca, uspjela oduzeti skrbništvo koje je imao nad njom, pjevačica Britney Spears jučer se udala za svog partnera, Sama Asgharija, piše BBC.

Ceremonija se održala u Los Angelesu i na njoj je prisustvovalo 60-ak gostiju među kojima su bile i Madonna, Drew Barrymore i Donatella Versace, ali i jedan nepozvani gost. Naime, kako piše The Guardian, prije samog vjenčanja, Britneyin bivši muž Jason Alexander upao je na posjed gdje se vjenčanje održavalo i u live prijenosu na Instagramju snimao kako prolazi kraj zaštitara. 

U videu je govorio kako je Britney njegova "prva i jedina žena" te da je on njezin "prvi muž". Njih dvoje su se vjenčali 2004. godine, a njihov brak je trajao manje 55 sati. Dodao je i kako planira upasti na samo vjenčanje. Ubrzo je uhićen, a policija je kasnije rekla kako je i ranije imala nalog za njegovo uhićenje zbog drugih kaznenih djela koja je počinio. 

 

Trkni na kiosk Tiska po svoj novi JoomBoos Videostar magazin!

Posjeti joomboos.24sata.hr